Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Acana PSI

Prikazovanje 1–21 od 22 rezultatov

Acana PSI je skupna oznaka za nagrajene pasje hrane kanadskega podjetja Champion Petfoods. Formula te hrane sledi prvinski prehrani psov v divjini, zato so recepti hran za pse prilagojeni biološkim potrebam psov. Pasja hrana vsebuje sveže sestavine lokalnega porekla, zato ima visoko vsebnost mesa in nizko vsebnost ogljikovih hidratov.

PSI
PSI

Hrana za pse Acana

Pasja hrana Acana se po kakovosti uvršča v svetovni vrh pasjih hran zaradi izbora sestavin, ki so trajnostno in ekološko izbrane, in zaradi postopka priprave, pri katerem sestavine ohranijo zelo visoko hranilno vrednost. Hrana za pse Acana se drži vodila: sveže in surovo!

V pasji hrani je pomembna sestavina sveže meso:

  • rdeče meso – goveda rdeči angus
  • perutnina iz proste reje
  • sveža riba iz trajnostno naravnanega ribolova.

Acana pasja hrana vsebuje tudi jajca s talne reje, sadje in zelenjavo ter lokalno gojena zelišča.

Recepti pasjih hran so prilagojeni različnim potrebam psov v različnih obdobjuh rasti. Hrane so razvite za mladiče po velikosti pasem, za odrasle pse, pa tudi za pse alergike, delovne pse in starejše pse.

Acana PSI se deli na posebne linije hran

Hrana za pse Acana je na prodaj tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – ZOO Slonček. V kolikor v naših poslovalnicah trenutno ni na zalogi, se dobavni rok za spletna naročila lahko podaljša na 7-10 dni.