Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalnik popršite z mačjo meto

Praskalnik

Praskalnik popršite z mačjo meto in muca vam bo gvaležna!

Če se odločite v svoj dom sprejeti muco, k osnovni opremi (kakovostna hrana, mačje stranišče in igračke) dodajte tudi praskalnik.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo – zelo rade praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat itd. Ker verjamemo, da bi se temu radi izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik.

Mačji praskalniki – od najmanjših do največjih

Praskalnik je lahko majhen ali velik, pomembno je, da zadovolji mačje osnovne potrebe po:

  • praskanju,
  • počitku in
  • igranju.

Na voljo je veliko različnih praskalnikov – od enostavnih, ki imajo en steber ovit v juto, votlino na dnu in poličko za počitek, do največjih t.i. mačjih dreves, ki imajo poleg številnih površin za praskanje in pretegovanje tudi najrazličnejše prostorčke za počitek – poličke, ležišča, votline ali tunele -, ki so postavljeni na različnih višinah, dodane pa so tudi viseče igračke, zaradi katerih mačke še raje svoj čas preživljajo na svojem drevesu.

Za mačje boljše počutje

Če muca ni vajena praskalnika in bi želeli, da ga hitro vzljubi ali pa se na njem vedno počuti kar najbolje, popršite praskalnik z mačjo meto – vonj tega zelišča namreč mačke naravnost obožujejo.

Izdelke iz naše ponudbe si lahko ogledate v živo v naših trgovinah ZOO Slonček. Vabljeni!

Hrana za mačke Oprema za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Činčila se kopa v pesku
Naprej
Analni mešički pri psih – težave in rešitve