Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalniki za mačke

Praskalniki za mačke

Praskalniki za mačke: Med osnovno opremo za mačke poleg kakovostne suhe in mokre hrane sodijo tudi mačje stranišče in igračke ter praskalnik.

Kakšen praskalnik ima vaša mačka?

Ker imajo mačke naravno potrebo po brušenju krempljev, jim priskrbite praskalnik!

praskalnik za mačko
Praskalnik Creativ Adventure je pravo mačje drevo z različno velikimi površinami, votlinami in igračami.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno.

mačji praskalnik za steno
Stenski praskalnik Dolomit za popolno udobje mačk v manjših stanovanjih.

Od najmanjših do največjih

Praskalnik je lahko majhen ali velikanski, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po:
– praskanju,
– počitku in
– igranju.

praskalnik za mačke s tunelom
Praskalnik Moon s površinami za lenarjenje in tunelom.

Ponudba je res raznolika

V trgovinah boste našli veliko različnih praskalnikov – od enostavnih, ki imajo le manjši steber ovit v juto, do kombiniranih z votlinami, poličkami za počitek, do tistih največjih tako imenovanih mačjih dreves, ki imajo poleg številnih površin za praskanje in pretegovanje tudi najrazličnejše prostorčke za počitek – poličke, ležišča, votline ali tunele, ki so postavljeni na različnih višinah, dodane pa so tudi viseče igračke, zaradi katerih mačke še raje svoj čas preživljajo na svojem drevesu.

praskalnik za mačke nove generavije
Praskalnik Furniture Ambiente predstavlja novo generacijo praskalnikov, ki so zasnovani kot pohištvo in se podajo v moderne ambiente, posamezne elemente praskalnika je mogoče kombinirati na različne načine.

Za mačje boljše počutje

Če mačka ni vajena praskalnika in bi želeli, da ga hitro vzljubi ali pa se na njem vedno počuti kar najbolje, popršite praskalnik z mačjo meto – vonj tega zelišča mačke obožujejo, zato se bodo na praskalnik rade vračale, saj jim bo le-ta vedno zagotovil dobro počutje, ki je za njih tudi najpomembnejše.

Praskalne površine iz sisala.
Pravokotno zasnovan praskalnik Galina ima veliko praskalnih površin iz sisala.

Iz naše ponudbe:

Spletna trgovina s hrano za pse, hrano za mačke in opremo za pse in opremo za mačke ter vse male živali www.zazivali.si vas vabi k ugodnim nakupom – preverite naše aktualne kode s popusti. Vabljeni tudi v trgovine ZOO Slonček.

Mačji praskalniki iz naše ponudbe

Če vas zanima še več, vabljeni k prebiranju prispevkov o mačkah, mačji hrani in opremi za mačke.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Oprema za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Igrivi kuža Spike obožuje teniške žogice
Naprej
Kitajski goli pes