Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Veterinarska dietna hrana za pse Farmina Vet Life

Veterinarska dietna hrana za pse

Veterinarska dietna hrana za pse Farmina Vet Life. Predstavljamo linijo dietnih hran za pse – suhe in mokre formule za vse tegobe pri psih!

Vet Life Farmina je naravna prehranska rešitev za dobro počutje psov, ki se srečujejo z najrazličnejšimi težavami.

Veterinarska dieta za pse

Vet Life Natural dietna hrana za pse velja za revolucionarno veterinarsko linijo hran za pse s težavami. Farmina Pet Foods na tržišču ponuja naravne diete. Formule so sestavljene na podlagi dolgoletnih znanstvenih raziskav v sodelovanju z Oddelkom za prehrano živali Univerze Federico II v Napoliju. Vse te pridobljene izkušnje so omogočile razvoj in formuliranje prve naravne veterinarske diete. Ta je na voljo tudi na slovenskem trgu dietnih prehran za pse.

DIETA Vet Life Farmina – suha hrana za pse za reševanje različnih zdravstvenih težav pri psih

Težave s prebavili ter intolerance in alergije na različne sestavine v hranah za pse

Težave s sklepi pri psih in pojav sladkorne bolezni pri psu

Težave z ledvicami, jetri in srcem pri psih

DIETA Vet Life Farmina – mokra hrana za pse za reševanje različnih zdravstvenih težav pri psih

Prednosti dietetične hrane za pse

Vet Life Farmina je naravna in ima veliko prednosti:

  1. Dietni hrani so dodani naravni antioksidanti, s tokoferoli bogati izvlečki.
  2. Hrana je brez GSO (Genetsko Spremenjenih Organizmov). Čeprav Evropska unija dovoljuje uporabo GSO in jo strogo omejuje z načelom previdnosti. Pri Farmini so iz prehranskih formul za pse kljub dovoljenju za uporabo izključili vse sestavine, ki bi utegnile vsebovati GSO! V prehrani za pse so namesto tovrstnih sestavin uporabili raje sestavine brez GSO. To so prastare žitarice, kot sta oves in pira.
  3. Ravno prastare žitarice imajo nizek glikemični indeks, ki uspešno uravnava postprandialni glikemični odgovor.
  4. Ena od prednosti diet je tudi, da so hrane pakirane v zaščitni atmosferi. Tako se prepreči oksidacija maščob in ohrani svežina izdelkov.

To je dietna hrana, ki jo priporočajo veterinarji

Farmina je zaupanja vredna blagovna znamka, ki je vzpostavila sodelovanje s številnimi neodvisnimi veterinarji (na področju Italije). Veterinarji so že obolelim psom priporočili prehranske rešitve iz nabora dietnih hran za pse Vet Life. Kot najboljšo možno podporo za dobro počutje psov, ki so jih doletele zdravstvene težave.

Dietetična hrana za pse in hrana za mačke Vet Life je na prodaj tudi v naših trgovinah ZOO Slonček. V kolikor v naših fizičnih trgovinah trenutno ni na zalogi, se dobavni rok za spletna naročila lahko podaljša na 7-10 dni.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Novosti za male živali – jesenska sezona
Naprej
Pasje zobovje – nega in zdravje pasjih zob