Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Briketirana hrana za pasje mladiče Exclusion

Okusna hrana za pse mladičke

Briketirana hrana za pasje mladiče – pasja hrana s piščancem Exclusion Mediterraneo Puppy za pasje mladiče je odlična hrana s premišljeno sestavo. Zadovolji prehranske potrebe kužkov do enega leta starosti, za mladiče večjih pasem pa se priporoča tudi do leta in pol starosti.

Ostale sestavine vseh treh monoproteinskih pasjih hran si lahko ogledate s klikom na posamezno hrano, ki je na voljo v naši spletni trgovini.

V naši spletni trgovini za male živali pod zavihkom Exclusion boste našli tudi druge okuse kakovostne briketirane pasje hrane za pse vseh pasem in starosti. Poleg tega pa še Exclusion mokro hrano za pse – pločevinke Exclusion.

Spletna ali fizična trgovina

Spletna trgovina s pasjo hrano, hrano za mačke in opremo za različne male živali www.zazivali.si vas vabi k ugodnim nakupom. Preverite naše aktualne kode s popusti. Vabljeni tudi v naše trgovine ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo glede prehrane za vaše pasje mladičke.

In še izdelki iz naše ponudbe za pse

Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Živali prepoznajo ton in v tem tonu še marsikaj
Naprej
Zgodbica o posvojeni psički Angie