Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Toplo ležišče za psa: Samogrelno pasje ležišče

Toplo ležišče za psa

Toplo ležišče za psa je obvezna oprema za kužke v zimskih dneh.

Zimski mraz je lahko neprijeten za hišne ljubljenčke. Zato je prav, da lastniki poskrbijo za primeren prostor, kjer se pes lahko pogreje in odpočije hkrati.

Pozimi so običajna pasja ležišča lahko hladna zaradi neposrednega stika s hladnimi tlemi. A za to obstaja odlična rešitev – samogrelno pasje ležišče.

Toplo ležišče za psa

Termo ležišče je pasje ležišče z jedrom iz toplotno-odbojne tkanine. Ta poskrbi za ogrevanje pasjega telesa med počitkom brez električne energije ali baterij. Mehko pasje ležišče je povsem varno za uporabo in enostavno za čiščenje.

Pasje ležišče za delovanje ne potrebuje energije ali baterij

To je posebna blazina za pse, ki je popolnoma varna za uporabo. Za delovanje ne potrebuje električne energije ali napajanja iz drugih virov, kot so baterije!

Kako deluje?

Samogrelna blazina za pse je sestavljena iz posebnega jedra s termo odbijajočimi vlakni, ki absorbirajo toploto in jo sprostijo nazaj neposredno na pasje telo. Plišasto poliestrsko polnilo obkroža ogrevalno jedro in zagotavlja pasjemu ležišču potrebno mehkobo.

Toplotno-odbojna tkanina termo pasjega ležišča je na vrhu prevlečena še s prijetno mehko tkanino. Ima pa pasje ležišče tudi z gumo obložen spodnji del, kar preprečuje drsenje ležišča po prostoru.

Elegantno termo ležišče z jedrom iz toplotno-odbojne tkanine priporočamo predvsem pasjim mladičkom in starejšim psom s težavami v sklepih ali mišicah, je pa primeren za pse vseh pasem in starostnih skupin, saj se vsi psi radi pocrkljajo na toplem ležišču.

Termo ležišče za pse je idealen za uporabo doma, na potovanjih, primerno pa je tudi za pasje hišice in pasje ute.

Grelno ležišče za pse je lahko tudi grelna blazina za mačke – pomembno je, da se male živali na njej počutijo udobno in da jim je tudi pozimi toplo.

Vaše kužke razvajamo z izdelki iz naših poslovalnic – trgovine ZOO Slonček po Sloveniji vas vabijo na obisk. V naši ponudbi so številna udobna pasja ležišča.

Spletna ponudba pasjih ležišč


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse

Pusti komentar

Nazaj
Jesenske novosti spletne trgovine za male živali – november 2020
Naprej
Puhaste novosti v spletni trgovini za male živali