Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Toplo ležišče za psa: Samogrelno pasje ležišče

Toplo ležišče za psa

Toplo ležišče za psa je obvezna oprema za kužke v zimskih dneh.

Zimski mraz je lahko neprijeten za hišne ljubljenčke. Zato je prav, da lastniki poskrbijo za primeren prostor, kjer se pes lahko pogreje in odpočije hkrati.

Pozimi so običajna pasja ležišča lahko hladna zaradi neposrednega stika s hladnimi tlemi. A za to obstaja odlična rešitev – samogrelno pasje ležišče Oster.

Toplo ležišče za psa

Oster termo ležišče je pasje ležišče z jedrom iz toplotno-odbojne tkanine. Ta poskrbi za ogrevanje pasjega telesa med počitkom brez električne energije ali baterij. Mehko pasje ležišče je povsem varno za uporabo in enostavno za čiščenje.

Pasje ležišče za delovanje ne potrebuje energije ali baterij

To je posebna blazina za pse, ki je popolnoma varna za uporabo. Za delovanje ne potrebuje električne energije ali napajanja iz drugih virov, kot so baterije!

Kako deluje?

Samogrelna blazina za pse je sestavljena iz posebnega jedra s termo odbijajočimi vlakni, ki absorbirajo toploto in jo sprostijo nazaj neposredno na pasje telo. Plišasto poliestrsko polnilo obkroža ogrevalno jedro in zagotavlja pasjemu ležišču potrebno mehkobo.

Toplotno-odbojna tkanina termo pasjega ležišča Oster je na vrhu prevlečena še s prijetno mehko mikrofibro, ki jo je mogoče odstraniti in zaradi katere je tudi vzdrževanje pasje blazine povsem enostavno – blazino namreč lahko operemo v pralnem stroju pri 30° C. Ima pa pasje ležišče tudi z gumo obložen spodnji del, kar preprečuje drsenje ležišča po prostoru.

Elegantno termo ležišče Oster z jedrom iz toplotno-odbojne tkanine priporočamo predvsem pasjim mladičkom in starejšim psom s težavami v sklepih ali mišicah, je pa primeren za pse vseh pasem in starostnih skupin, saj se vsi psi radi pocrkljajo na toplem ležišču.

Termo ležišče za pse Oster je idealen za uporabo doma, na potovanjih, primerno pa je tudi za pasje hišice in pasje ute.

Vaše kužke razvajamo z izdelki iz naših poslovalnic – trgovine ZOO Slonček po Sloveniji vas vabijo na obisk. V naši ponudbi so številna udobna pasja ležišča.

Spletna ponudba pasjih ležišč

Psi Oprema za pse

Pusti komentar

Nazaj
Hrana za pse z alergijami
Naprej
Suha pasja hrana Golosi