Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hišica za glodavce s klančino Nature Plus

Na zalogi

Hišica za glodavce s klančino Nature Plus iz naravnega lesa, mere: 50 x 25 x 25 cm.

27,99

4 na zalogi

Šifra: 82756 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Hišica za glodavce s klančino Nature Plus je hiša za glodavce iz naravnega lesa.

  • Hiška za zajčke je približne velikosti 50 x 25 x 25 cm.
  • Zajčja hišica je čudovit okras v kletki za glodavce.
  • Vašemu zajčku bo hiška za glodavce (zajčke, kunce, morske prašičke) nudila varno zatočišče.

Hišica za glodavce s klančino je le ena od hišic za zajčke. Še več hišic in drugih izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82756

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hišica za glodavce s klančino Nature Plus”