Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kotni tunel za glodavce iz sena s semeni in cvetnimi listi

Na zalogi

Kotni tunel za glodavce iz sena s semeni in cvetnimi listi je uporaben kot zatočišče, gnezdo ali igralo za hrčke in druge glodavce.

7,69

3 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kotni tunel za glodavce iz sena s semeni in cvetnimi listi spada med opremo za glodavce, ki je izdelana iz naravnih materialov in prijazna do živali.

  • Zeliščni tunel za hrčke je iz sušene trave in ima dodana zrna in cvetne liste.
  • Tunel iz zelišč je uporaben kot zatočišče, gnezdo ali igralo za hrčke in druge glodavce.
  • Tunel za zajčke ali kunce je užiten.
  • Dimenzije tunela so 13 x 13 x 8 cm, premer 7 cm.

Native Snacks so naravni, prvovrstni in kakovostni prigrizki za glodavce, ki spodbujajo naravno obrabo zob. Priboljški za glodavce so narejeni iz zelišč, cvetnih listov, zelenjave in zrnja brez dodatka sladkorja, arom, barvil ali konzervansov. Kakovost, narejena iz najboljših, nemško pridelanih sestavin za vaše glodavce!

Tunel za hrčke je na voljo v kotni različici, ki jih lahko poljubno sestavljamo v daljše rove. Kotni tunel lahko sestavimo z ravnim tunelom velikosti S. Na voljo ravni tuneli za glodavce v treh različnih dimenzijah (S / M / L ).

Tunel za glodavce iz sena s semeni in cvetnimi listi je primeren za male ali večje glodavce in je le eden od naravnih izdelkov iz naše ponudbe. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo naslednje kategorije izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo našega nabora za glodavce boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, zajčke, izdelki so primerni tako za velike ali male glodavce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega.

Koristne vsebine

Nasvete za oskrbo malih živali – v naboru prispevkov glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov in novosti. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82875

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kotni tunel za glodavce iz sena s semeni in cvetnimi listi”