Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ograda za glodavce ali pasje mladiče – kvadratna s senčnikom

Na zalogi

Ograda za glodavce ali pasje mladičke je kvadratne oblike (115 x 115 cm, višina 65 cm) z vrati, mrežo in zaščito pred soncem. Razmik med letvami je 3 cm.

84,80

2 na zalogi

Kerbl

Opis

Ograda za glodavce ali pasje mladičke je ograjena ograjica kvadratne oblike s senčnikom za pse ali glodavce – ograja. Ograjice za pse so zelo priročne in poskrbijo za varnost živali.

Ograda za glodavce ali ograja za pasje mladiče

  • Dimenzije ograje so 115 x 115, višina 65 cm.
  • Ograda za glodavce – zajčke, zajce, kunce, morske prašičke – je pocinkana in ima vrata.
  • Ogradica ima mrežo in zaščito pred soncem.
  • Razmik med letvami pasje ograje ali ograde za glodavce je 3 cm.
  • Ograda za živali je enostavna za montažo s klini.

Odlični razlogi za uporabo kovinske ograje za mladiče

  1. Priročna oprema za mladiče / glodavce: Priporoča se rejcem in skrbnikom pasjih mladičkov. Ograja je primerna za mladičke v prvih tednih po kotitvi pri vzrediteljih in v prvem letu ob privajanju na novo okolje skrbnikov. Glodavcem se omogoči več prostora za gibanje.
  2. Varnost mladičkov in glodavcev: Mladički psov in glodavci so radovedni in se ne zavedajo nevarnosti, ki na njih pretijo v okolju. Zato je bivanje v ograjenem prostoru za njih najbolj varno.
  3. Prilagodljivost ograje glede na razpoložljiv prostor: Ker je kovinska ogradica zelo prilagodljiva in jo lahko sestavite na različne načine, jo lahko prilagodite glede na velikost notranjega prostora, lahko pa jo uporabite tudi na prostem.

Trgovina za pse – petshop

Ograda za pasje mladičke s senčnikom je le ena od ograd, ki so na voljo v naši spletni trgovini. Vse ograde so na voljo v kategoriji Oprema za pse ali Oprema za glodavce. Še več izdelkov za pse ali glodavce si lahko ogledate v živo v naših trgovinah za male živali po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za nego pasjih mladičev, prav tako vam bomo svetovali glede opreme in hrane za glodavce.

Veliko nasvetov za male živali smo že zbrali na našem živalskem blogu, kjer lahko prebirate najrazličnejše vsebine o malih živalih ali o psih in pasjih mladičkih. Veliko nasvetov so nam zaupali skrbniki psov. Mi pa redno objavljamo številne novosti iz naše ponudbe za pse, mačke, glodavce, ptice ter iz področja akvaristike in teraristike. Vabljeni tudi na stran PASJI MLADIČKI (PUPPY), kjer je zbrana popolna ponudba izdelkov za pasje mladiče.

Ograja za pse – 82823

Dodatne informacije

Teža 5,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ograda za glodavce ali pasje mladiče – kvadratna s senčnikom”

Morda vam bo prav tako všeč…