Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Žoga za glodavce iz sena

Na zalogi

Žoga za glodavce iz sena je užitna žogica iz naravne sušene trave za glodavce premera 13 cm.

4,45

3 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Žoga za glodavce iz sena spada med opremo za glodavce.

  • Žoga je iz naravne sušene trave.
  • Žoga iz sena je varna igrača za glodavce, saj nima kovinskih in plastičnih delcev.
  • Žoga za glodavce je užitna.
  • Žogica za glodavce je premera 13 cm.

Žogica za glodavce iz sena je primerna za male ali velike glodavce je le eden od izdelkov iz naše ponudbe. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo pester nabor kvalitetnih izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo naše kategorije za glodavce boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, za zajčke ali kunce, izdelki so primerni tako za velike ali male glodavce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugih izdelkov.

Nasvete za oskrbo malih živali, ki jih objavljamo pod rubriko male živali – glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), si lahko preberete na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82768

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Žoga za glodavce iz sena”