Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pinceta za odstranjevanje klopov Smartick

Na zalogi

Pinceta za odstranjevanje klopov Smartick je pripomoček, ki hitro, varno in neboleče odstrani klopa z vrtečim se gibom iz kožuha psa ali mačke.

3,10

13 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pinceta za odstranjevanje klopov Smartick za hitro, varno in neboleče odstranjevanje klopov. Klopa se iz pasjega kožuha ali kožuha mačke odstrani z vrtečim se gibom.

Pinceta za odstranjevanje klopov – uporaba

Posebna oblika pincete (7,2 cm) preprečuje poškodbo klopa med odstranjevanjem, zato pomaga zmanjšati tveganje za kontaminacije.

Pinceta ima posebno odprtino, zato jo lahko pripnete na ključe in imate s seboj tudi na sprehodu s psom.

Vabljeni, da pregledate kategorijo izdelkov Nega psa, kjer boste pod posebnim zavihkom Pasje krtače in glavniki za pse našli vse potrebne izdelke za nego pasje dlake.

Izdelke za pse si lahko ogledate tudi v fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Tam vam bo naše osebje svetovalo, kakšen izdelek kupiti za optimalno nego vašega ljubljenčka. Veliko nasvetov za nego psov pa lahko najdete tudi med vsebinami našega živalskega bloga. V prispevkih objavljamo nasvete za nego psov, izkušnje pasjih skrbnikov in novosti iz naše ponudbe.

Kako odstranimo klopa s pomočjo pincete?
Ko na psu najdemo klopa, je čas, da ukrepamo, pomaga nam lahko pinceta za odstranjevanje klopov Smartick. Razmaknemo pasjo dlako in primemo klopa s pinceto čim bolj pri koži. Pazimo, da glava klopa ne ostane izven pincete. Ko smo prepričani, da smo klopa pravilno zajeli prijeli s pinceto, ga izvlečemo čim bolj naravnost, z občutkom in z eno vrtečo potezo. Zelo pomembno je, da klopa med odstranjevanjem ne stisnemo! V tem primeru klop izpusti v kri še več potencialnih patogenih bakterij.

82497

Dodatne informacije

Teža 0.0200 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pinceta za odstranjevanje klopov Smartick”

Morda vam bo prav tako všeč…