Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mini torbica za vrečke za iztrebke Donut – različni motivi

Na zalogi

Nosilec vrečk za iztrebke Donut je priročen okrogel nosilec za vrečke za iztrebke, ki ga lahko pripnete na povodec ali oblačilo. V kompletu dobite rolico po 15 vrečk za iztrebke.

Ob naročilu pripišite v opombo izbrani motiv, sicer bomo poslali motiv, ki je na zalogi!

5,85

Croci

Opis

Mini torbica za vrečke za iztrebke Donut je simpatičen okrogel nosilec za vrečke z različnimi motivi. Okrogel nosilec vrečk za iztrebke z luknjico in zadrgo je priročen nosilec za vrečke za iztrebke, ki ga lahko pripnete na povodec ali oblačilo.

  • Nosilec za pasje vrečke ima priročno zaponko in se odpira na zadrgo.
  • Praktična mini pasja torbica za vrečke in luknjo, skozi katero vrečko izvlečemo hitro in enostavno.
  • Torbici za vrečke za kakce je priložena mini rola 1 x 15 vrečk.
  • Na voljo so različni motivi – tačke, sovice ali metulji – izbrani motiv ob naročilu pripišite v opombo, sicer bomo poslali motiv, ki je na zalogi!

Na sprehodu s psom poskrbite, da boste po veliki potrebi psa pospravili za njim. In ohranili sprehajalne poti in parke čiste za vse obiskovalce.

Mini torbica za vrečke kot nosilec za pasje vrečke je le eden od izdelkov iz ponudbe naše spletne trgovine. Pripnite ga na pasji povodec – kakšne imamo v ponudbi, si lahko ogledate v kategoriji Povodci za pse. Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. Če želite, da bo sprehod s psom vedno prijeten, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših povodcev za pse. Pasje povodce si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

C6020268

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mini torbica za vrečke za iztrebke Donut – različni motivi”

Morda vam bo prav tako všeč…