Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Goveja sušena kost za pse – različne velikosti

Na zalogi

Sušena goveja kost za žvečenje je odličen prigrizek za vašega psa. Na voljo je kost dolžine 16 cm ali 24 cm. Redno grizenje trdih prigrizkov skrbi za zdravje pasjih dlesni in mehansko čiščenje pasjih zob.

4,197,69

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaki: ,
Kerbl

Opis

Goveja sušena kost za pse je primerna za žvečenje in čiščenje pasjih zob.

Goveja kost za psa

  • Pasja kost dolžine 16 cm ima 110 g.
  • Kost za pse dolžine 24 cm ima 240 g.

Priporočamo, da pasjo kost z vozli občasno ponudite vašemu psu kot prigrizek. Redno grizenje kompaktnejših pasjih prigrizkov namreč skrbi za zdravje pasjih dlesni in mehansko čiščenje pasjih zob.

Pasji priboljški za zobe

Goveja sušena kost za pse je le eden od izdelkov iz nabora pasjih priboljškov. Priporočamo, da ga za žvečenje občasno ponudite vašemu psu kot prigrizek. Redno grizenje kompaktnejših pasjih prigrizkov skrbi za zdravje pasjih dlesni. Tudi za mehansko čiščenje pasjih zob. Še več pasjih priboljškov iz nabora kvalitetnih naravnih pasjih prigrizkov iz naravnih materialov si lahko ogledate v kategoriji naše spletne trgovine Priboljški za pse. Veliko poslastic za vaše kužke imamo na voljo tudi v poslovalnicah naših trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v trgovine po Sloveniji, kjer si vaš kužek lahko sam izbere najprimernejšo poslastico zase.

Priboljški za pse so odlična motivacija za pridnost vaših kužkov in primerne za razvajanje vašega kosmatinca. Ker so pasji priboljški dopolnilni del pasje prehrane, posezite po čim bolj naravnih pasjih poslasticah. Izdelki za žvečenje iz surove kože veljajo za najbolj priljubljene pasje priboljške. Pes se jih vedno razveseli. Na vsak pasji priboljšek se bo vaš pes odzval z mahanjem repa.

Da vašemu psu lahko ponudite raznolik nabor poslastic, pasje priboljške predstavljamo in opisujemo tudi na živalskem blogu. Predstavljamo tudi različne poslastice za trening psa, ne le za razvajanje. Pišemo tudi o tem, zakaj je dobro, da psu ponudite trše pasje poslastice. Predstavljamo pa tudi dentalne priboljške za pse. Vabljeni k prebiranju naših vsebin.

84881 / 84882

Dodatne informacije

Velikost kosti

16 cm, 24 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Goveja sušena kost za pse – različne velikosti”

Morda vam bo prav tako všeč…