Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Trening poslastice za pse Pet Rewards Training Snacks

Trening poslastice za pse Pet Rewards Training Snacks

Trening poslastice za psa so večno vprašanje pasjih skrbnikov. Kaj ponuditi psu, da bo priboljšek okusen in hkrati psu ne bo škodoval?

Dobrodošli v svet pasjega šolanja, v katerem priporočamo uporabo pasjih poslastic za treniranje psa, ki jih za našo spletno trgovino dobavlja naš nemški dobavitelj Kerbl. Na voljo so različne poslastice, ki bodo pri vašem psu vzbudile zanimanje. Poleg običajnih okroglih poslastic so na voljo tudi kosti z različnimi okusi. Ne le, da so poslastice okusne, pač pa so tudi na videz zelo privlačne.

Pet Rewards je odlična linija pasjih priboljškov za šolanje kužkov, ki jih naši spletni trgovini za male živali dobavlja Kerbl iz Nemčije. Poslastice iz te linije kvalitetnih pasjih priboljškov si lahko ogledate v kategoriji Priboljški za pse. Predstavljamo pa jih tudi v nadaljevanju, saj so priboljški za psa dopolnilna hrana za pse.

Pasje poslastice za kužke v obliki malih kroglic – z okusom sira ali jagnjetine

Pasje poslastice v obliki malih kosti

Pasje kostke v večjem pakiranju

Pasje palčke ali pasji keksi za trening ali razvajanje

To je le delček naše ponudbe pasjih poslastic, ki jih z veseljem predstavljamo kot novost letošnjega leta. Predvsem izpostavljamo še enkrat poslastice za pse brez žitaric oziroma z oznako grain free – na voljo so priboljški z lososom ali jagnjetino.

Pasje poslastice brez žit – grain free priboljški za pse

Še veliko drugih poslastic, ki je tudi dopolnilna pasja hrana, za vaše kužke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk v naše fizične trgovine skupaj z vašimi kužki. Naj si sami izberejo svoje najljubše nagradice za pridnost in ubogljivost.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Veterinarska dietna hrana za pse Farmina Vet Life
Naprej
Hrana za mačke Exclusion – VODIČ