Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasji priboljški naj bodo trdi

Pasji prigrizek

Pasji priboljški iz naše ponudbe so odgovorno izbrani! Ker imate radi svojega psa, mu ponudite tudi kakšen priboljšek. Prav je, da izberete takšnega, ki ne bo škodoval njegovim zobem. Ko se odpravite v trgovino za male živali in se ustavite na oddelku priboljškov za pse, si vzemite čas in poleg kakovostne sestave pozornost namenite tudi trdoti prigrizka.

Zakaj mora biti prigrizek trd?

Pasji priboljški na splošno: Ko izbirate posladek za žvečenje, ki je namenjen čiščenju zob, bodite še posebej pozorni na trdoto izdelka. Premehki priboljški namreč ne bodo pomagali preprečiti kopičenja oblog na pasjih zobeh.

Priboljški za pse so obvezni, ko imate doma kužka. Naj gre zgolj za razvajanje pasjega prijatelja ali pa za njegovo učenje in vzgojo. Pasji priboljški so tisti del pasje prehrane, ki se ga kuža vedno razveseli in nanj reagira z mahanjem repka. Ponudite mu palčke za pse z različnimi okusi, male kostke ali velike pasje kosti za čiščenje pasjih zob. Psi obožujejo rezane bikovke, radi imajo račje trakove ali sušene goveje vampe in obožujejo pršutove kosti. Po njih se bodo psi še dolgo oblizovali. Kožo za žvečenje pa tudi žvečljive palčke in druge dentalne priboljške za čistejše in bolj zdrave pasje zobe pa jim ponudite za zdravje. Naj priboljšek za psa postane zdrava navada.

Ne samo priboljški, tudi vrsta prehrane je pomembna

Da bo imel vaš pes zdrave zobe, mu vsakodnevno ponudite briketirano hrano, ki je nikar ne mehčajte z juhami ali vodo, pes naj brikete dobro zgrize. Nekajkrat na teden mu lahko brez slabe vesti ponudite tudi trši prigrizek – trde palčke ali kosti za žvečenje. Odlične so za pasje zobe tudi dentalne palčke.

Preventiva tudi šteje

Preventivno lahko psu čistite zobe z zobno ščetko in zobno pasto, ki je namenjena izključno ščetkanju pasjega gobčka. Predvsem pa opazujte stanje v pasji ustni votlini, saj tako lahko odkrijete začetne znake zobnih obolenj.

Za zdrave zobe psov priporočamo briketirano hrano Exclusion

In še druge briketirane pasje hrane iz naše ponudbe

Vse hrane za pse so na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček. Vabljeni!

Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Navajanje sestavin v hrani za pse in mačke
Naprej
Dopust s psom – načrtovanje