Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Koruzna stelja za glodavce in plazilce Sanipet

Na zalogi

Koruzna stelja za glodavce Sanipet Padovan je naravni koruzni izdelek z osvežujočim vonjem limone primeren za manjše glodavce: pritlikave zajčke in kunce, morske prašičke, hrčke, miši, veverice in druge glodavce.

6,49

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Koruzna stelja za glodavce in plazilce Sanipet je koruzni nastil za kletko iz linije izdelkov blagovne znamke Padovan.

  • Naravni koruzni izdelek z osvežujočim vonjem limone.
  • Naravna stelja za manjše glodavce ali plazilce.
  • Idealno za pritlikave zajčke in kunce, morske prašičke, hrčke, miši, veverice in druge glodavce.
  • Stelja iz koruze je primerna tudi za plazilce.
  • Izdelek za glodavce, ki omogoča največjo mero higiene.
  • Stelja za glodavce ima odlične vpojne lastnosti.
  • Stelja za glodavca brez prahu.

Koruzna stelja je na voljo v pakiranju 10 L.

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Koruzna stelja za glodavce in plazilce Sanipet”