Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Linija usnjenih povodcev in ovratnic za pse Roma

Linija usnjenih povodcev in ovratnic

Linija usnjenih povodcev in ovratnic za pse Roma je usnjena linija izdelkov za pasje sprehode – pasjih ovratnic in povodcev za pse, ki na sprehodih radi vlečejo in cukajo.

Linija usnjenih povodcev in ovratnic se ponaša s kvaliteto. Izdelki so izdelani iz mehkega kravjega usnja. Ovratnica in povodec sta okrogle oblike z bombažnim jedrom in okroglo prešita. Zasnova polzateznih ovratnic ne cuka pasjih dlak za vratom in jih ne lomi. Vsi izdelki imajo kompaktne elemente za pripenjanje – pritrdilne obročke iz kovine in močne karabine.

Kvalitetna linija usnjenih izdelkov vključuje izdelke:

Ovratnica za pse je le en model pasjih ovratnic, ki so na voljo v naši spletni trgovini za male živali. Še več ovratnic za pse boste našli v kategoriji naše spletne trgovine Ovratnice za pse. Še več pasjih povodcev pa si lahko ogledate v kategoriji naše trgovine Povodci za pse

Oprema za sprehajanje psov je na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi štirinožnimi prijatelji.

Nekaj izdelkov iz naše ponudbe za pse


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse

Pusti komentar

Nazaj
Puhaste novosti v spletni trgovini za male živali
Naprej
Pasja hrana Canibis – ni več v ponudbi