Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Linija usnjenih povodcev in ovratnic za pse Roma

Linija usnjenih povodcev in ovratnic

Linija usnjenih povodcev in ovratnic za pse Roma je usnjena linija izdelkov za pasje sprehode – pasjih ovratnic in povodcev za pse, ki na sprehodih radi vlečejo in cukajo.

Linija usnjenih povodcev in ovratnic se ponaša s kvaliteto. Izdelki so izdelani iz mehkega kravjega usnja. Ovratnica in povodec sta okrogle oblike z bombažnim jedrom in okroglo prešita. Zasnova polzateznih ovratnic ne cuka pasjih dlak za vratom in jih ne lomi. Vsi izdelki imajo kompaktne elemente za pripenjanje – pritrdilne obročke iz kovine in močne karabine.

Kvalitetna linija usnjenih izdelkov vključuje izdelke:

Ovratnica za pse je le en model pasjih ovratnic, ki so na voljo v naši spletni trgovini za male živali. Še več ovratnic za pse boste našli v kategoriji naše spletne trgovine Ovratnice za pse. Še več pasjih povodcev pa si lahko ogledate v kategoriji naše trgovine Povodci za pse

Oprema za sprehajanje psov je na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi štirinožnimi prijatelji.

Nekaj izdelkov iz naše ponudbe za pse

Psi Oprema za pse

Pusti komentar

Nazaj
Puhaste novosti v spletni trgovini za male živali – oktober 2020
Naprej
Pasja hrana Canibis s kanaboidi – novost na tržišču pasjih hran