Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasja hrana Canibis – ni več v ponudbi

Pasja hrana Canibis

Pasja hrana Canibis s kanaboidi je super premium hrana za pse, ki vsebuje edinstveni prehranski spekter.

Canibis – hrana za pse s tremi viri beljakovin

S svojo edinstveno sestavo je nova pasja hrana Canibis najbolj kompleksna hrana za pse na trgu. Je rezultat dolgoletnega dela, razvoja in raziskav hrvaških strokovnjakov s področja zdrave in funkcionalne pridelave hrane. Pasja hrana Canibis vsebuje tri vire beljakovin, ki se zaradi svoje sestave postopoma prebavljajo posamično. Hrana za pse vsebuje beljakovine živalskega izvora, beljakovine iz zelenjave in sadja ter beljakovine rastlinskega izvora. Vsebuje omega 3, 6 in 9 maščobne kisline, ki ugodno vplivajo na srce in krvni sistem, kot tudi na zdravo kožo in dlako psov.ž

Pasja hrana Canibis s kanaboidi iz konoplje

Nova pasja hrana Canibis vsebuje kanaboide iz konoplje, ki preko kanaboidnih receptorjev regulirajo celotni organizem in postavljajo organizem v ravnovesje, oziroma v stanje homeostaze. Hrana Canibis poleg kanaboidov vsebuje tudi terpenoide, klorofil, vitamine, minerale, vlaknine, antocianine, flavonoide, likopene in karoteonide.

Pasji briketi Canibis poleg živalskih in rastlinskih maščob zagotavljajo široko razpoložljivost in absorpcijo vitaminov in drugih pomembnih hranil. Večina zelenjave, rastlin in rastlinskih proizvodov je iz ekološko certificiranega kmetijstva v EU. Canibis je edini in edinstven takšen proizvod na svetovnem trgu prehrane za pse.

Pasja hrana Canibis – novost v spletni trgovini www.zazivali.si – dva okusa hrane za pse.

Pasja hrana Canibis s kanaboidi – prehranska dejstva

Vsi vemo, kako pomembne so beljakovine za organizem naših psov. Vendar bolj kot to, je pomemben izvor beljakovin ter zmožnost enostavne in hitre absorpcije proteinov. Canibis vsebuje tri različne vire beljakovin, pri čemer ima vsaka od teh treh različen čas absorpcije. Zato je na takšen način lažja prebava in učinkovitejša.

Kakovostni vir ogljikovih hidratov in vlaknin je pomemben, prehrana za pse Canibis pa je obogatena z različnimi viri zdravih ogljikovih hidratov. V večini so sestavine pridelane organsko v EU.

Poleg živalskih in rastlinskih maščob Canibis zagotavlja široko razpoložljivost vitaminov in drugih hranil. Canibis vsebuje naravno in čisto hladno stiskano konopljino olje, bogato z omega 3, 6 in 9 maščobnimi kislinami. Te ugodno vplivajo na srce in krvni sistem pa tudi na kakovost kože in dlake, kakor tudi na vedenje živali.

Hrana za pse Canibis je bogata s fitokemičnimi in biološkimi elementi: kanaboidi celotnega spektra iz konoplje, terpenoidi, klorofil, flavonoidi, antocianini, likopeni, karotenoidi.

Skoraj vsa zelenjava, sadje in rastline so pridelane na Hrvaškem, z visokokakovostno ekološko certificirano EU kmetijsko pridelavo, kontrolirano iz strani avstrijskega kontrolnega organa Bio Garantie.

Te sestavine v skupni kombinaciji z industrijsko konopljo zagotavljajo edinstveno bogastvo in ravnovesje. Za izpolnjeno zdravo prehrano vašega psa. Telo vašega psa pa postavlja nazaj v naravno netoksično ravnovesje. Zato Canibis ni samo prehrana, ampak je mnogo več.

Endokanaboidni sistem

Psi imajo endokanaboidni sistem (EKS) tako kot ljudje. Ta obsežen in življenjsko pomemben receptor je odgovoren za podporo in vzdrževanje zdravega ravnovesja ali homeostaze organizma.

EKS je sestavljen iz receptorjev CB1 in CB2 na celičnih membranah, ki uravnava različne procese, vključno s prehranjevanjem, spanjem, sprostitvijo in spoznavanjem. Vašemu ljubljenčki pomaga pri celovitemu postopku obnove.

Doslej se je pokazalo, da je mehanizem delovanja kanabinoidov zelo zapleten. Aktivacija kanabinoidnih receptorjev CB1 povzroči retrogradno inhibicijo sproščanja nevronskih acetilholinov (ACh), dopamina, GABA, histamina, serotonina, glutamata, holecistokinina, D-aspartata, glicina in noradrenalina (Grotenhermen in Muller-Vahl 2012). CB2 receptorji so lokalizirani predvsem v celicah, ki so povezani z imunskih sistemom ter sodelujejo pri nadzoru nad vnetnimi procesi. Njihova aktivacija med drugim povzroča zaviranje proizvodnje vnetnih citokinov in povečano sproščanje protivnetnih citokinov (Zubrzycki et al. 2014).

Proizvajalec pasje hrane s kanaboidi

Vsi proizvodni obrati, kmetijska območja, kot tudi prodaja, finančni sektor in uprava se nahajajo v majhni Slavonijski vasici, imenovana Rakitovica. Rakitovica leži na vzhodnem delu Hrvaške, imenovanem Slavonija, ob severni strani reke Karašica, obkrožena z obsežnimi polji in gozdovi. Na drugi, severni strani, pa je manj kot 5 km oddaljeno mesto Donji Miholjac in reka Drava. Na tem območju se ljudje že od nekdaj ukvarjajo s kmetijstvom in pridelavo hrane. Tako je to idealno okolje, kar samo po sebi zahteva negovanje starih vrednot.

Lastnik blagovne znamke in podjetja Canibis je Green Life Ltd. Mario je že od mladih nog vpleten v družinski posel, kateri obsega družinsko kmetijstvo (40-letna tradicija) in družinsko pridelavo hrane (30 letna tradicija). Zečetki Canibisa so se pričeli kot preprosta ideja, ki je nastala na podlagi Mariovega znanja, vizije in strasti do družinskega posla. Ta ideja je bila podprta s proizvodnimi izkušnjami, lastno infrastrukturo, strokovnjaki, nutricionisti, veterinarji in znanstveniki. Mario deluje in prideluje poljščine na svojih (45 ha) poljih, z ekološkim certifikatom EU in prav tako vodi svoje podjetje Green Life Ltd., prvo podjetje , ki na Hrvaškem prideluje hrano za pse.

Novost v ponudbi naše trgovine za male živali

V spletni trgovini za male živali www.zazivali.si je na voljo hrana za pse Canibis v dveh različnih okusih, za male pasme psov ter srednje in velike pasme. Na voljo pa so tudi različna pakiranja – 1 kg in 3 kg.

Canibis hrana za pse malih pasem je na voljo v dveh okusih – z okusom piščanca in purana ter z okusom govedine in svinjine. Na voljo v pakiranjih po 1 kg in 3 kg.

Canibis hrana za pse za srednje in velike pasme je prav tako na voljo v dveh okusih – piščanec in puran ter govedina in svinjina. Obe pakiranji pasjih briketov sta na voljo po 3 kg.

Še več različnih ponudnikov hran za pse boste našli v kategoriji Hrana za pse.

Imamo pa pasjo hrano Canibis poleg ostalih kvalitetnih hran za pse na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovine ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi kužki.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi

Pusti komentar

Nazaj
Linija usnjenih povodcev in ovratnic za pse Roma
Naprej
Pasje igrače s tenis žogicami