Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Črni petek za živali

Črni petek

Črni petek za živali – znižanje na izdelke iz ponudbe za vaše pasje ljubljenčke: hrana za pse in oprema za pse.

Črni petek je dan, ko imajo spletne trgovine dodatne popuste. Tudi naša spletna trgovina za male živali je za vas izbrala izdelke po še posebej ugodnih cenah.

Letošnje leto smo se odločili, da bomo ponudili izbrane izdelke s posebnimi popusti v času črnega petka in sicer za vas smo pripravili akcijske cene za izbrane izdelke za pse.

Naša akcija dodatno znižanih cen izdelkov velja od četrtka, 26.11.2020 do razprodaje zalog oz. do ponedeljka, 30.11.2020. Popusti veljajo le za nakupe oziroma naročila v spletni trgovini!

Črni petek je tu – želimo vam prijetno nakupovanje!

Pri nakupu izdelkov nad 34,99 € vam nudimo brezplačno dostavo!

Morda vas bo zanimala tudi ostala ponudba v kategoriji Psi

V nadaljevanju vam predstavljamo izbrane izdelke iz celotne ponudbe naših izdelkov – hrana za pse, oprema za pse, pasji plaščki, pasji priboljški, pasje igrače, pasja ležišča, pasje ovratnice, pasji povodci in pasje oprsnice ter vse za nego – celoten spekter izdelkov, ki jih vaš kuža potrebuje za dobro počutje.

Izdelki na voljo tudi v fizičnih trgovinah

Vsi izdelki iz naše ponudbe so vam na voljo tudi v fizični trgovini ZOO Slonček. Vabljeni! Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo glede pasje hrane in opreme za pse ter ostalih izdelkov za dobrobit vašega psa.

Več o ponudbi specializirane trgovine za male živali – kvalitetna pasja hrana na povezavi hrana za pse in kvalitetna mačja hrana na povezavi hrana za mačke.

Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Veseli december – izdelki v akciji
Naprej
Jesenske novosti spletne trgovine za male živali – november 2020