Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Lososovo olje za pse in mačke

Lososovo olje - prehransko dopolnilo

Priporočamo lososovo olje za vso pasjo družino, po vrhu pa še za vse mačke pri hiši! Zakaj? Ker lososovo olje uravnava presnovo, neposredno vpliva na bolečine in vnetja. Pozitivno deluje na kri in krvožilni sistem. Tudi možgane, živce, čutila, hormone. In ščiti celične membrane, primeren pa je za pse in mačke vseh starostnih skupin. V vsaki kapljici se skriva recept za odlično zdravje in vitalnost vašega psa in mačke.

V naši ponudbi dodatkov k prehrani psov boste našli olje različnih proizvajalcev.

Lososovo olje 4Vet

Lososovo olje 4VET je čisto hladno stiskano lososovo olje, ki ga priporočamo kot dopolnilno hrano za pse in mačke vseh starostnih skupin. V vsaki kapljici zagotavljajo vašemu psu in mački vse, kar potrebuje za vitalnost in zdravje.

Hladno stiskano lososovo olje je naravno bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami. Lososovo olje za pse 4VET zaradi naravno visoke vsebnosti Omega-3 maščobnih kislin blagodejno vpliva na telo živali:

  • kožo,
  • sklepe,
  • imunski sistem,
  • vid,
  • srce in
  • ožilje.

100% hladno stiskano lososovo olje je naravno bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami.

In še koristi. To olje uravnava presnovo, neposredno vpliva na bolečine in vnetja. Pozitivno deluje na kri in krvožilni sistem, možgane, živce, čutila, hormone. In ščiti celične membrane. Dnevno doziranje je odvisno od teže psa in prehrane.

Olje divjega aljaškega lososa Grizzly

Olje divjega aljaškega lososa Grizzly je naravno lososovo olje za pse, ki vsebuje veliko omega-3 maščobnih kislin. In je odlično za zdravo pasjo kožo in pasjo dlako. To olje je odličen dodatek v prehrani psov, saj skrbi za podporo imunskemu sistemu. Za zdravo srce in splošno vitalnost vašega psa.

Navodila za hranjenje so ponovno odvisna od teže psa. Psi do 12 kg potrebujejo 1 brizgo, psi od 12 do 25 kg potrebujejo 2 brizgi na dan. Psi od 25 do 40 kg potrebujejo 3 brizge, psi nad 40 kg teže pa potrebujejo 4 brizge na dan.

Olje lososa je odličen dodatek v prehrani psov, ker pomaga preprečiti: alergijske reakcije, kožne luske, motnje rasti in presnovne težave. Pomaga ohranjati tudi zdrav imunski sistem psa, sijoč pasji kožuh, uravnava pasji apetit. Pomaga psu ohraniti fleksibilne sklepe in optimizacijo krvnih žil. Ker lososovo olje za pse vsebuje bistvene omega 3 in omega 6 maščobne kisline, velja za zdrav dodatek k dnevni prehrani vašega psa ali mačke.

Beaphar lososovo olje

Beaphar lososovo olje je naravno olje za pse in mačke, ki vsebuje veliko omega-3 in omega-6 maščobnih kislin in je odlično za zdravo kožo in dlako. Poleg tega skrbi za podporo imunskemu sistemu, za zdravo srce in sklepe ter splošno vitalnost psov in mačk. Lahko izboljša okus običajne hrane pri psih in mačkah, ki so izbirčne.

Upoštevajte navodila za hranjenje in uporabljajte dolgoročno – za dolgoročne rezultate. Olje lahko zmešate s pasjo hrano, upoštevajte, da za mačke zadostuje manjše doziranje kot pri psih.

Če povzamemo bistvo: Lososovo olje prinaša vrsto blagodejnih koristi za zdravje vašega psa ali mačke.

Predvsem je bogat vir omega-3 maščobnih kislin, zlasti eikozapentaenojske kisline (EPA) in dokozaheksaenojske kisline (DHA). Ta bistvena hranila so temeljna za zdravje kože in dlake, pomagajo ohranjati sijoč kožuh in preprečujejo težave s kožo, kot sta suhost in srbenje.

Omega-3 kisline prisotne v lososovem olju spodbujajo zdravje sklepov in zmanjšujejo vnetja, medtem ko je vitamin D, ki je naravno prisoten v tem olju, pomemben za zdravje kosti in pravilno delovanje imunskega sistema.

Vabljeni k nakupu preko naše spletne trgovine ali pa obiščite naše poslovalnice po Sloveniji – ZOO Slonček vabi.

Morda vas zanimajo še druge vsebine na živalskem blogu.

https://www.zazivali.si/veterinarska-dietna-hrana-za-pse-farmina-vet-life/

Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Hrana za pse Hrana za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Pes iz dvoriščne reje
Naprej
Pes človeku povrne veselje do življenja