Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

OBVESTILO HITRE POŠTE

Obvestilo: Hitra pošta naproša stranke spletnih trgovin, da se izogibate plačilu naročenih izdelkov po povzetju.

Priporočajo, da spletni nakup opravite z direktnimi plačili!

ZaZivali vam ponuja različne možnosti plačila vašega naročila:

  • nakazilo na TRR po predračunu,
  • plačilo s kreditnimi karticami,
  • plačilo preko PayPal-a.

Katere izdelke boste izbrali za v vašo spletno košarico? Če pri naročanju potrebujete pomoč, nas kontaktirajte!

Naša ponudba je lepo predstavljena na spletnih poličkah, v kolikor potrebujete dodaten nasvet, pa nas lahko kontaktirate. Vedno bodo skušali odgovoriti na vaša vprašanja in vam svetovati v dobro vaših malih živali. Hvala, ker nam zaupate in hvala, ker kupujete pri nas!

Kljub težki situaciji in stanju v državi zaradi virusa Covid19, naša spletna trgovina upošteva priporočila in navodila NIJZ in priporočila naših partnerjev, ki opravljajo službo dostave. Kot spletna trgovina se skušamo prilagoditi situaciji in naprošamo, da tudi stranke odgovorno poskrbijo za zdravje vseh. Hvala za vaše sodelovanje in razumevanje. Veselimo se vašega spletnega nakupa in se zavezujemo, da bomo v najkrajšem možnem času in na čim bolj varen način izbrane izdelke iz naše spletne trgovine dostavili na vaš naslov. V kolikor je obisk trgovine neizogiben, vas vabimo v ZOO Slonček, kjer vas prav tako prosimo, da upoštevate navodila prodajalcev – za vašo in našo varnost. Hvala!

Nekategorizirano

Pusti komentar

Nazaj
Pasji frizbi za pse
Naprej
Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY