Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasji frizbi za pse

Pasji frizbiji

Pasji frizbi so odlične igrače za vse aktivne pse. Psom, ki radi skačejo in lovijo pasje igrače v zraku, ponudite pasji frizbi.

Pasji frizbiji – predstavljamo pasje frizbije iz naše ponudbe igrač.

Pasji frizbi ToyFastic – linija igrač, ki ima tudi frizbije

Frizbi iz gume ToyFastic je odlična igrača za pse, saj je izdelan iz termoplastične gume (TPR). Frizbi za lovljenje je zelo robustna igrača za pse in odporna na ugrize psov. Hkrati pa je nežen do pasjih zob in dlesni. Naš frizbi ToyFastic spada med pasje igrače, ki plavajo na vodi. To pomeni, da se lahko s psom brezskrbno igrate ob vodi – ob morju ali jezerih. Frizbi za psa je premera 20 cm in na voljo v rdeči barvi.

Pasja igrača

V liniji ToyFastic imamo še en zanimiv frizbi. Tudi ta pasji frizbi je izdelan iz termoplastične gume v roza barvi (pink frisbee) in vzorčki kosti. Premer tega frizbija za psičke je 23,5 cm. Tako kot ostali frizbiji, je tudi ta trden in odporen proti ugrizom psa ter nežen do zob in dlesni psov. Frizbi plava na vodi, zato sodi med pasje igrače za na morje ali za dopust ob vodi.

Pasja igrača
Pasji frizbi iz TPR v roza barvi (pink frisbee) in vzorčki kosti. Premer frizbija za pse je 23,5 cm.

Frizbiji iz najlona

Pasji frizbi iz najlona (nylon frisbee) je rdeče barve z rumeno obrobo in silhueto psa med igro s frizbijem Premer frizbija za pse je 24 cm, ravno prav za v pasji gobec, poleg tega je še nežen do zob in dlesni.

Igrača za psa
Pasja igrača – frizbi za metanje.

Najlonski frizbi z bombažno vrvjo

Pasji frizbi iz najlona in bombažne vrvi je igrača za pse, ki preživljajo svoj prosti čas na prostem. Najlonska tkanina je kombinirana skupaj z vrvjo iz bombaža. Premer frizbija za pse je 22 cm in ima piskajoč element. Pomembno pa je, da je nežen do pasjih zob in dlesni.

Pasji frizbi iz najlona
Pasji frizbi iz najlona in bombažne vrvi je priročna igrača za pse rdeče barve.

Frizbiji iz naše trenutne ponudbe

Še več izdelkov iz naše ponudbe za pse – oprema za pse

Pasje igrače v naši spletni trgovini za male živali so zbrane v kategoriji izdelkov Psi in objavljene na enem mestu pod posebnim zavihkom Igrače za pse. Tako boste lažje pregledali celotno ponudbo pasjih igračk. Za posebno iskanje pa lahko uporabite tudi naš spletni iskalnik po trgovini.

Še veliko drugih izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši psi. Še prej pa si našo ponudbo oglejte na spletu.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse

Pusti komentar

Nazaj
6 prednosti pasje hrane Exclusion
Naprej
OBVESTILO HITRE POŠTE