Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY

Hrana za pse grain free

Hrana za pse in mačke mora biti kvalitetna! Predstavljamo vam novo izboljšano linijo briketirane hrane Taste of the wild PREY za pse in mačke. Ta kvalitetna hrana je brez vsebnosti žit in krompirja, brez umetnih barvil, arom in konzervansov. Zanjo so značilne le 4 ključne sestavine ali manj – je monoproteinska hrana za kužke in muce.

Briketirana hrana TOW PREY ima 4 ključne sestavine:

  • beljakovine živalskega izvora
  • leča
  • paradižnikove tropine in
  • sončnično olje.
Hrana za pse in mačke TOW PREY je na voljo v različnih okusih – angus govedina, puran in postrv za pse in angus govedina in puran za mačke.

Tako poenostavljena receptura hrane za pse in mačke TOW PREY je podobna naravnemu prehranjevanju psov in mačk. Ti monoproteinski pasji briketi in briketi za mačke so zato tudi lažje prebavljivi. Pasja hrana in hrana za mačke je primerna za vsa življenjska obdobja psov in mačk. Sestavine, ki so uporabljene za izdelavo pasje hrane in mačje hrane, so iz proste reje oziroma iz lova v naravi. Prav tako je hrana za živali brez gensko spremenjenih organizmov.

Hrana za pse Taste of the wild PREY je na voljo v treh različnih okusih: angus govedina, puran in postrv. Na voljo so pakiranja 3,63 kg ali 11,34 kg. Hrana za mačke Taste of the wild PREY pa je na voljo v dveh okusih: angus govedina in puran. Na voljo je pakiranje 2,72 kg.

Pasja hrana in hrana za mačke TOW PREY ni na prodaj v spletni trgovini, je pa na voljo v prodajalnah specializirane trgovine za male živali ZOO Slonček:

– Medvode (Cesta komandanta Staneta 22),

– Brežice (InterMarket, Tovarniška 10),

– Krško (Cesta krških žrtev 137).

Taste of the wild

Je pa v naši spletni trgovini na voljo hrana Taste of the Wild. Na voljo so različni okusi in različna pakiranja hran, tako za pse kot tudi za mačke.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Hrana za pse Mačke Hrana za mačke

Pusti komentar

Nazaj
OBVESTILO HITRE POŠTE
Naprej
Realen odstotek beljakovin v hrani za pse