Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY

Hrana za pse grain free

Predstavljamo vam novo izboljšano linijo briketirane hrane Taste of the wild PREY za pse in mačke. Ta hrana za pse in mačke je brez vsebnosti žit in krompirja, brez umetnih barvil, arom in konzervansov. Zanjo so značilne le 4 ključne sestavine ali manj – je monoproteinska hrana za pse in mačke.

Briketirana hrana za pse in mačke Taste of the wild PREY ima 4 ključne sestavine:

  • beljakovine živalskega izvora
  • leča
  • paradižnikove tropine in
  • sončnično olje.
Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY je na voljo v različnih okusih – angus govedina, puran in postrv za pse in angus govedina in puran za mačke.

Tako poenostavljena receptura hrane za pse in mačke Taste of the wild PREY je podobna naravnemu prehranjevanju psov in mačk. Ti monoproteinski pasji briketi in briketi za mačke so zato tudi lažje prebavljivi. Hrana za pse in mačke je primerna za vsa življenjska obdobja psov in mačk. Sestavine, ki so uporabljene za izdelavo pasje hrane in mačje hrane, so iz proste reje oziroma iz lova v naravi. Prav tako je hrana za pse in mačke brez gensko spremenjenih organizmov.

Hrana za pse Taste of the wild PREY je na voljo v treh različnih okusih: angus govedina, puran in postrv. Na voljo so pakiranja 3,63 kg ali 11,34 kg. Hrana za mačke Taste of the wild PREY pa je na voljo v dveh okusih: angus govedina in puran. Na voljo je pakiranje 2,72 kg.

Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY ni na prodaj v spletni trgovini, je pa na voljo v prodajalnah specializirane trgovine za male živali ZOO Slonček:

– Medvode (Cesta komandanta Staneta 22),

– Brežice (InterMarket, Tovarniška 10),

– Krško (Cesta krških žrtev 137).

Psi Mačke Hrana za mačke Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Hrana za pse Exclusion Mediterraneo Noble Grain
Naprej
Realen odstotek beljakovin v hrani za pse