Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pes ima vročino: Kako psu izmeriti temperaturo?

Pes ima vročino

Pes ima vročino. Kaj storiti? Kako ravnati?

Pasja telesna temperatura se giblje približno med 38 in 39 stopinjami Celzija, se pa razlikuje med posameznimi psi. Zato je dobro vedeti, kakšno telesno temperaturo ima vaš pes običajno, saj pasji smrček ni vedno zanesljiv pokazatelj, ali ima vaš pes vročino ali ne.

Kako jo izmeriti?
Najlažje boste temperaturo psu izmerili v danki z digitalnim termometrom. Pred uporabo ga namastite z olivnim oljem, vazelinom ali lubrikantom. Psa primite, mu rahlo dvignite rep in termometer potisnite v danko približno dva centimetra in pol globoko.

Svetujemo, da termometer po vsaki uporabi skrbno očistite in razkužite.

V kolikor potrebujete kakšne izdelke za nego psa, vabljeni v našo spletno trgovino. Lahko nas obiščete tudi v živo – v naših poslovalnicah po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček.

Iz naše ponudbe izdelkov za pse

Kategorija Psi je v naši spletni trgovini za male živali zelo široko zastavljena kategorija. V njej boste našli zbrane na enem mestu najrazličnejše izdelke za pse.

Kvalitetna hrana za pse je razdeljena glede na različne kategorije. Kvalitetna briketirana hrana za pse se lahko išče tudi po različnih proizvajalcih oziroma blagovnih znamkah. Kategorija Pasja hrana pa obsega tudi priboljške za pse, dodatke k prehrani psov, testenine in riž za kuhanje pasje hrane.

Poleg pasje hrane boste v trgovini za male živali pod kategorijo Psi našli še vso potrebno opremo za pse, pasje povodce, pasje ovratnice in izdelke za nego psov. Bogat je tudi nabor kategorije Pasje igrače – zbrali smo jih za vse priložnosti in za vse velikosti. Za hladnejši del leta imamo na voljo različna pasja oblačila – izbirate lahko različne pasje plaščke, bundice za velike in male pse in dežne plaščke za vse velikosti psov. Ker se zavedamo, da so potrebe pasem različne, vas vabimo, da pobrskate po naši ponudbi kategorije PSI.

Oprema za pse

Pusti komentar

Nazaj
Pasja debelost – kako pomagati psu?
Naprej
Pasji briketi niso primerni za mačko