Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasji briketi niso primerni za mačko

Hrana za mačko

Hrana za mačke naj bo skrbno izbrana. Da bo vaša mačka zdrava, je nikar ne hranite z briketi za pse.

Mačke za razliko od psov potrebujejo beljakovinsko bogatejšo hrano. Če mačka uživa pasjo hrano, napolni želodec in ne čuti lakote, a njene dnevne potrebe po beljakovinah niso dosežene, zato mačka lahko začne hujšati.

Priporočamo, da mački postrežete mačje brikete, ki so beljakovinsko bogatejši kot pasji briketi.

Hrana za mačke – izberite kakovostne blagovne znamke!

Ostala hrana kot poslastica

Nekajkrat na teden naj se mačka posladka tudi s kakšno žlico hrane iz kakovostne konzerve ali mačje vrečke s slastno hrano v želeju ali soku. Lahko pa ji ponudite tudi surovo meso (govedina, puran, piščanec …). A pazite, da se sveže meso na njenem jedilniku ne bo znašlo prepogosto, mačke so namreč po naravi izbirčne. Konzervirana hrana, meso in priboljški v obliki sira, jogurta ali kisle smetane naj bodo zato le občasen mačji priboljšek.

V kolikor bi želeli ob nakupu tudi nasvet, katero hrano za mačke izbrati za svojo ljubljenko, vas vabimo v naše poslovalnice. Obiščite trgovine ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni k raziskovanju naše ponudbe za mačke tudi na spletu.

Ponudba izdelkov za mačke iz naše spletne trgovine je zelo pestra. Poleg hrane za mačke so v naši ponudbi zanimivi praskalniki, mačja ležišča in igračke za mačke ter bogat nabor opreme za mačke.

Hrana za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Pes ima vročino: Kako psu izmeriti temperaturo?
Naprej
Meduza kot hišni ljubljenček