Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Sterilizacija mačke – vse, kar morate vedeti!

Sterilizacija mačke

Sterilizacija mačke: Prihaja pomlad in z njo tudi večje število zavrženih in zapuščenih mačk, predvsem mladičkov … Ker je mačka lahko breja večkrat na leto, je dobro premisliti, kako preprečiti neželene brejosti.

Ko je mačka stara pol leta

Neželeno brejost je mogoče preprečiti s sterilizacijo, ki se priporoča že pred prvo gonitvijo, to je približno pri šestih mesecih starosti mačke.

Sterilizacija mačke – prednosti je več

Poseg, ki ga veterinar opravi v splošni anesteziji, poleg preprečevanja brejosti mačke zmanjšuje. Tudi vedenjske težave, ki se pojavljajo v času priprav na parjenje. Med katerimi sta najbolj moteča glasno mijavkanje in označevanje notranjih prostorov z uriniranjem.

Sterilizirane muce so bolj umirjene, se pogosteje zadržujejo v bližini doma in se raje crkljajo.

Ker pa svoji mački privoščite le najboljše, vas vabimo k pregledu naše ponudbe izdelkov za mačke. Vabljeni, da prebrskate naše spletne poličke in izkoristite naše posebne ugodnosti.

Še več informacij o mačkah poiščite na našem živalskem blogu. Če imate sami izkušnje, jih lahko delite z nami. Objavili jih bomo v prispevku ali na naših družabnih omrežjih:

V kolikor potrebujete nasvet v živo, pa vas vabimo v naše fizične poslovalnice. Trgovine ZOO Slonček po Sloveniji vabijo k obisku!

Mačke Hrana za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Akvarijske ribice: Varen transport
Naprej
Morski prašički in vitamin C