Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Veseli december – izdelki v akciji

Veseli december

Veseli december je tu in z njim tudi ugodne cene izdelkov za male živali. Predstavljamo vam izdelke, ki smo jim znižali cene in jih označili kot izdelke v akciji.

V času trajanja akcij lahko izdelke iz naše spletne ponudbe kupite po znižanih cenah. Cene veljajo za nakup v spletni trgovini.

Vabljeni, da prebrskate naše kategorije – hrana za pse, oprema za pse, hrana za mačke, oprema za mačke, oprema za glodavce, oprema za ptice.

Tudi za izdelke v akciji velja brezplačna dostava za naročila v skupni vrednosti nad 34,99 €.

Veseli december – aktualne akcije

Akcijski izdelki in vsi drugi izdelki iz naše spletne ponudbe za male živali so na voljo v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček. V naši specializirani trgovini za male živali vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebuje vaš ljubljenček za zadovoljno življenje. Na voljo imamo veliko izdelkov za male živali, prisegamo na kvaliteto!

Ker imamo radi živali, so tudi na naših spletnih policah le izbrani izdelki za živali – kvaliteta po ugodnih cenah. Na naših spletnih poličkah vedno ponudimo kakšno ugodnost. Na voljo imamo tudi kupone ugodnosti, ki jih lahko koristite ob vsakem nakupu. Pobrskajte po naši ponudbi, saj stremimo k temu, da se za vse vaše živali najde kaj zanimivega.

Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Praznično pokanje: Kako pokanje vpliva na živali?
Naprej
Črni petek za živali