Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Realen odstotek beljakovin v hrani za pse

Realen odstotek beljakovin

Realen odstotek beljakovin je vedno pod vprašajem, ko gre za hrano za pse. Naj vas pri sestavi briketirane hrane za pse, ki je navedena na etiketi, ne zavede visok odstotek mokrega mesnega deleža. Temu morate odšteti delež vode, da dobite realen odstotek beljakovin.

Pomembno je, da hrana za pse vsebuje čim večji odstotek dehidriranega mesa. Le taka hrana je beljakovinsko zares bogata!

Če potrebujete pomoč pri nakupu pasje hrane, se lahko obrnete na naše prodajno osebje v fizičnih trgovinah ZOO Slonček. Naše poslovalnice boste našli po Sloveniji. Z veseljem vam bomo svetovali!

Seveda pa vas tudi spletna trgovina s hrano za pse, hrano za mačke in opremo za vse male živali www.zazivali.si vas vabi k ugodnim nakupom.

Preverite naše aktualne kode s popusti. Preverite našo ugodno ponudbo, ki ne skopari s kvaliteto!

Briketirana hrana za pse je pomembna, ko se odločate za prehranjevalne navade vašega psa.

Izberite le najboljše med kvalitetnimi briketi za pse različnih proizvajalcev iz naše ponudbe. V naši trgovini za male živali so na voljo različne blagovne znamke suhe pasje hrane. Za vas smo izbrali Exclusion, Golosi, Cibau, Nutra gold, Taste of the wild, Barking Heads in druge pasje hrane svetovno priznanih proizvajalcev hrane za kužke.

Naj briketirana hrana za pse ne bo naključna izbira, ampak premišljen nakup – izbrani v dobro vašega psa.

Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY
Naprej
Striženje psa