Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Potovalni boks s certifikatom IATA Gulliver Touring (do 30 kg)

Na zalogi

Potovalni boks s certifikatom IATA Gulliver Touring je kvaliteten transportni boks za varen prevoz dveh psov ali večjega psa do 30 kg telesne teže.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

11,99129,00

Kerbl

Opis

Potovalni boks s certifikatom IATA Gulliver Touring je kvaliteten transportni boks za varen prevoz psov, primeren tudi za potovanje z letalom.

 • Transportni box za varen transport psa ali dveh psov do 30 kg telesne teže.
 • Transporter ima IATA certifikat – dovoljenje za letalski transport psov, mačk in malih živali.
 • Gulliver transportni boksi so narejeni iz kakovostne plastike.
 • Plastična kletka za prevoz ima dvojna kovinska vrata in zaponke za možnost zaklepanja.
 • Transporter ima predale za opremo – na vrhu.
 • Transportna kletka ima ročaj (če ga vozite s kolesi kot voziček) – kolesa za lažji transport se kupijo ločeno – komplet 4 koles.
 • Ima vpenjala za varnostne pasove, ki se dokupijo ločeno.
 • Transporter ima veliko rež za dobro zračenje, odpira se spredaj.
 • Potovalni boks s certifikatom je na voljo v sivo-črni barvi.
 • Transportna kletka iz kompaktne plastike je dimenzij 80 x 58 x 62 cm.

Dodatna oprema, ki je na prodaj ločeno

 • komplet varnostnih pasov
 • predelna stena
 • komplet koles

Transportni boks s certifikatom IATA je primeren za vsa prevozna sredstva (letalo, vlak, ladja, avto, vlak) kot tudi za uporabo doma.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Predstavljen transportni boks je eden od certificiranih transporterjev iz naše ponudbe. Še več izdelkov za pse si lahko ogledate v ponudbi naše spletne trgovine v kategoriji Oprema za pse.

Vse izdelke iz naše ponudbe si lahko ogledate tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam bo svetovalo, kakšna transportna torba ali boks bi bil najprimernejši za vašega psa.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

81340 transporter
dodatna oprema: 81342 komplet varnostnih pasov / 81343 predelna stena / 84588 komplet koles

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Gulliver

Transporter Gulliver Touring, Komplet varnostnih pasov, Predelna stena, Komplet koles

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalni boks s certifikatom IATA Gulliver Touring (do 30 kg)”

Morda vam bo prav tako všeč…