Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Transporter za pse Eco 4 iz reciklirane plastike

Na zalogi

Transporter Eco 4 je ekološki transportni boks za pse iz reciklirane plastike s kovinskimi vrati za varen prevoz psov, izdelan po zahtevah IATA.

67,99

3 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Transporter za pse Eco je transportni boks iz reciklirane plastike s kovinskimi vrati.

  • Transportni boks iz reciklirane plastike je izdelan v skladu s smernicami IATA in priznan s strani skoraj vseh letalskih družb.
  • Eco transportni boks je izdelan iz 100 % reciklirane plastike – za en izdelek je bilo porabljenih 120 recikliranih 1-litrskih plastenk, okolju prijazen izdelek za male živali, saj se je pri izdelavi transporterja zmanjšala poraba fosilnih virov.
  • Transportni boxi za varen transport psov imajo posodo za vodo in močan ročaj za lažje prenašanje živali v transportnem boksu.
  • Plastična kletka za prevoz v avtomobilu ali letalu je opremljena s kovinskimi vrati – kakovostna kovinska vrata imajo vrtljivo ključavnico.
  • Transporter za psa ima nastavke za kolesa – koleščki za transporter se dokupijo posebej in niso vključeni v ceno stransporterja.
  • Transporter je na voljo v kombinaciji barv – antracit siva in sivo-zelena.
  • Transportna kletka iz reciklirane plastike je dimenzij 70 x 50 x 51,5 cm.

Eko transportni boks je okolju prijazen izdelek za male živali. Še več izdelkov za pse in mačke si lahko ogledate v ponudbi naše spletne trgovine v kategoriji Oprema za pse ali Oprema za mačke.

Vse izdelke iz naše ponudbe si lahko ogledate tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam bo svetovalo, kakšna transportna torba ali boks bi bil najprimernejši za vašega psa.

Transporter iz reciklirane plastike je trajnostni izdelek za male živali. V naši spletni trgovini se trudimo in v našo ponudbo redno dodajamo vedno več trajnostno naravnanih izdelkov za male živali, ki pomagajo ščititi naš planet in v proizvodnem procesu zmanjšujejo onesnaževanje. Naše stranke pa ste tiste, ki boste trajnostno naravnane izdelke podprle z nakupom v naših trgovinah.

80562 / po-nar 80563 / po-nar 80564 / po-nar 84589 za vodo / po-nar 80565 kolesa

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Transporter za pse Eco 4 iz reciklirane plastike”

Morda vam bo prav tako všeč…