Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Transportni boks iz reciklirane plastike Expedion Eco 1 (do 6 kg)

Na zalogi

Transporter Expedion Eco 1 je ekološki transportni boks iz reciklirane plastike s kovinskimi vrati za varen prevoz psov in mačk do 6 kg telesne teže.

17,99

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Transportni boks iz reciklirane plastike Expedion Eco 1 s kovinskimi vrati je transportni boks iz reciklirane plastike za varen prevoz psov in mačk – do največ 6 kg teže.

  • Expedion Eco transportni boksi so narejeni iz 100 % reciklirane plastike.
  • Transportni box za varen transport psov in mačk do 6 kg telesne teže.
  • Plastična kletka za prevoz v avtomobilu je opremljena s kovinskimi vrati in ima vpenjala za avtomobilski varnostni pas.
  • Transporter je na voljo v črni barvi.
  • Transportna kletka iz reciklirane plastike je dimenzij 45 x 30 x 30 cm.

Eko transportni boks je okolju prijazen izdelek za male živali. Še več izdelkov za pse in mačke si lahko ogledate v ponudbi naše spletne trgovine v kategoriji Oprema za pse ali Oprema za mačke.

Vse izdelke iz naše ponudbe si lahko ogledate tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam bo svetovalo, kakšna transportna torba ali boks bi bil najprimernejši za vašega psa.

Transporter iz reciklirane plastike je trajnostni izdelek za male živali. V naši spletni trgovini se trudimo in v našo ponudbo redno dodajamo vedno več trajnostno naravnanih izdelkov za male živali. Zavedamo se, da takšni izdelki pomagajo ščititi naš planet in v proizvodnem procesu zmanjšujejo onesnaževanje. Naše stranke pa ste tiste, ki boste trajnostno naravnane izdelke podprle z nakupom v naših trgovinah.

81332

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Transportni boks iz reciklirane plastike Expedion Eco 1 (do 6 kg)”

Morda vam bo prav tako všeč…