Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Elektronski odganjalec klopov in bolh Tickless Pet

Na zalogi

Naprave proti klopom Tickless® Pet učinkovito ščitijo ljubljenčke pred klopi, bolhami, pršicami brez uporabe kemikalij. Njihovo delovanje je neslišno. Odlična preventivna rešitev za pse in mačke.

Želeno barvo – črna, bež, roza – zapišite v opombe pri naročilu. V kolikor je ni na zalogi, vam bomo poslali barvo, ki je na zalogi in ki bo prav tako učinkovito zaščitila vašega ljubljenčka pred zunanjimi zajedavci!

26,90

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Elektronski odganjalec klopov in bolh Tickless Pet je naprava, ki z oddajanjem ultrazvočnih valov vpliva na klope, bolhe in pršice – jih odganja.

Tickless ultrazvočni odganjalec klopov in bolh za pse

Živali in ljudje teh ultrazvočnih valov ne zaznamo, zato niso moteči! Naprava deluje preventivno in nudi zaščito 9 do 12 mesecev, območje njenega delovanja je 1,5 metra. Napravo za odganjanje klopov in bolh lahko uporabljamo v dežju, vendar pozor – ni vodoodporna, pač pa le visoko odporna na vlago.

Elektronski odganjalec klopov in bolh – kako deluje?

Učinkovitost in delovanje elektronske naprave proti klopom je podprto s klinično študijo, narejeno v Laboratoriju za medicinsko mikrobiologijo in infekcijske bolezni na univerzi Camerino v Italiji. Za Tickless® Pet napravo je bila dokazana minimalno 94-odstotna učinkovitost pri zatiranju infestacij s klopi brez uporabe nevarnih kemikalij! To je okolju prijazna naprava, ki je brez dišav in brez kemikalij.

Učinkovitost ultrazvočnih valov

Naprave ne prekrivajte (s plaščem ipd.), saj je lahko prekinjeno oddajanje ultrazvočnih valov oziroma prekinjeno delovanje visokih frekvenc, ki zmotijo bolhe in klope. Učinkovitost je odvisna tudi od gostote dlake ljubljenčka in števila klopov na območju, kjer se pes giblje. Na območjih, kjer je naseljenost klopov zelo gosta, 100% zaščita ni zagotovljena! Naprava je primarno namenjena za preventivo in ne za odstranjevanje parazitov z živali, ki je že okužena z njimi.

Varnost ultrazvočnega odganjalca za klope in bolhe

Elektronski odganjalec klopov je popolnoma varna naprava za odganjanje klopov in je primerna za uporabo pri različnih živalih.

  • Elektronski repelent lahko jo uporabljajo pasji mladiči in mačji mladiči.
  • Ultrazvočni odganjalec škodljivcev lahko nosijo starejši psi in starejše mačke.
  • Naprava je primerna za bolne pse in živali, ki imajo kakršne koli zdravstvene težave.
  • Lahko jo nadenemo tudi psici v času brejosti ali če je breja mačka.

Območje delovanja Tickless® Pet naprave je približno 1,5 metra. Primarno je naprava namenjena kot preventiva proti klopom in bolham.

Ultrazvočni odganjalec klopov Tickless je v celoti narejen v Evropi na Madžarskem in velja za 100 % naraven, okolju prijazen izdelek. Naprava nudi zaščito do 12 mesecev, območje njenega delovanja je 1,5 metra in se lahko uporablja kot preventivna zaščita psov v vseh letnih časih. Varno jo lahko uporabljajo mladički, starejši psi, bolni psi ali psi, ki imajo težave s kožo ter breje živali. Naprava se lahko pohvali s klinično dokazanim delovanjem brez stranskih učinkov!

Kako ravnati v primeru, da pes ali mačka že ima klope ali bolhe?

  1. Pozor – pred uporabo naprave je treba s psa ali mačke odstraniti bolhe in klope, v kolikor se zajedavci nahajajo na živalskem kožuhu. Naprava lahko zmanjša populacijo zunanjih zajedavcev, ni pa namenjena njihovemu odstranjevanju! Svetujemo, da vašega ljubljenčka skopate s šamponom, ki deluje proti klopom in bolham ter natančno prečistite prostor, v katerem se žival zadržuje. Torej ukrepate skladno z navodili za učinkovito odstranjevanje bolh in klopov!
  2. Pred pričetkom uporabe naprave Tickless® Pet preberite priložena navodila.
  3. Namestitev naprave: Naprava se namesti na pasjo ovratnico ali pasjo oprsnico in aktivira tako, da se odstrani listek! Naprava je prižgana, ko se nakazujejo 4 rdeči utripi. Delovanje naprave preverimo s pritiskom na gumb, saj se prižge lučka.
  4. Delovanje naprave: Po uspešni aktivaciji naprave le-ta ob normalnih vremenskih pogojih deluje 9 do 12 mesecev. Za popoln učinek naj bo naprava ves čas na mali živali.

Opozorilo: Naprava Tickless® Pet ni vodoodporna, ampak je visoko odporna na vlago (IP31). V kolikor pride v stik z vodo, jo takoj posušite! Nato jo lahko ponovno uporabite.

Shranjevanje: Napravo shranjujte izven dosega otrok.

Vsi izdelki proti bolham in klopom na voljo v kategoriji Insekticidi. Vabljeni v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

V prispevku na živalskem blogu Kako se znebiti bolh pri psu in mački? podajamo natančna navodila, kako se znebiti nadležnih zajedavk iz vašega doma. Ker le majhen odstotek bolh gostuje na psu ali mački. Ostale se nahajajo v prostoru, kjer se pes ali mačka zadržujeta. Odrasle bolhe odložijo jajčeca tam, kjer se psi ali mačke dnevno gibljejo. Iz jajčec se razvijejo ličinke, nato bube in na koncu odrasle bolhe, ki iščejo svojega gostitelja – psa ali mačko – in nadaljujejo krožni cikel.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Elektronski odganjalec klopov in bolh Tickless Pet”

Morda vam bo prav tako všeč…