Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Leseno stojalo za pasje posode 2v1

Na zalogi

Stojalo iz lesa za pasje posode je zložljivo stojalo za 2 pasji posodi, ki se s pomočjo predala enostavno pospravi in ne zavzame veliko prostora. Stojalo za pasjo hrano in vodo je preprosto za vzdrževanje in čiščenje, primerno za srednje in velike pse. Izdelano v Sloveniji!

Z nakupom tega izdelka podprete slovensko podjetje!

69,0079,00

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Leseno stojalo za pasje posode 2v1 FormaWood Pets je zložljivo stojalo za pasje posode iz lesa, ki se hitro in enostavno pospravi.

 • Dvojno stojalo za pasje posode je izdelano iz masivnega hrasta in zaščiteno z naravnim oljem.
 • Inox pasja posoda, ki je v lesenem stojalu, je primerna za uporabo v pomivalnem stroju.
 • Leseno stojalo za posodo za psa je preprosto za vzdrževanje in čiščenje – leseni del enostavno obrišemo z vlažno krpo. Operemo ga ročno z nežnim detergentom in spremo pod tekočo vodo. Po potrebi premažemo z oljem (uporabimo lahko laneno olje, olivno olje, tikovo olje).
 • Leseno stojalo za pse 2v1 je primerno za srednje velike pse in velike pse.
 • Leseno stojalo s posodama ne zavzame veliko prostora, saj se elegantno pospravi (pasje stojalo 2v1).

Personalizirana pasja posoda: Za doplačilo je mogoče naročiti leseno pasje stojalo z imenom vašega ljubljenčka. Laserski vžig v les za doplačilo 3,5 € (več informacij na info@zazivali.si). Naročilo personaliziranih izdelkov je možno samo ob predhodnem plačilu, šele po plačilu naročila naročimo izdelavo in personalizacijo pri dobavitelju!

Leseno stojalo z dvema inox pasjima posodama je na voljo v dveh velikostih:

 • MALO STOJALO S PREDALI – primerno za male pasme psov
  • pasje leseno stojalo ima zunanje mere: širina 25 cm, globina 20 cm, višina 18 cm
  • mere notranjega predala s pasjo posodo: širina 20 cm, globina 20 cm, višina 10 cm
  • kovinski pasji posodi sta premera približno 16 cm in imata prostornino 900 ml
 • VELIKO STOJALO S PREDALI – primerno za srednje velike in velike pse
  • pasje leseno stojalo ima zunanje mere: širina 29,5 cm, globina 23,5 cm, višina 18 cm
  • mere notranjega predala s pasjo posodo: širina 25 cm, globina 23,5 cm, višina 10 cm
  • kovinski pasji posodi sta premera približno 20 cm in imata prostornino 1800 ml

Materiali, ki so uporabljeni pri izdelavi: les (hrast – masiva), olje, kovina (inox). Za vsak izdelek za male živali je značilen unikatni vzorec lesa, kot ga nariše narava! Zato je vsak izdelek ponovljiv le v obliki in dimenzijah, ne pa tudi glede vzorca lesa. Izdelano v družinskem podjetju Pevc pod priznano blagovno znamko FormaWood, linija Pets.

Leseno stojalo za pasje posode FormaWood Pets – prednosti izdelka iz linije lesenih stojal z inox pasjimi posodami:

 • Zložljivo stojalo za pasje posode se hitro in enostavno pospravi. Spodnji del se na lesenih vodilih zapelje pod zgornjo posodo in se elegantno skrije. Ko je predal v stojalu, je fiksiran tako, da je mogoče leseno stojalo premakniti naenkrat (prednost izdelkov 2v1).
 • Moderen model stojala za pasje posode se lahko razstavi in sestavi – spodnji predal lesenega stojala s hrano preprosto pospravimo v za to namenjen prostor v stojalu ali pa ga imamo poleg.
 • Leseno stojalo s posodami za pse zmanjša morebitne neprijetne vonjave zaradi hrane in nadležen mrčes, ki bi ga lahko privabili ostanki hrane za pse.
 • Leseno dvojno stojalo s posodama za pse se odlično poda v prostore, ki so opremljeni z leseno notranjo opremo. Pasje stojalo je čistih linij in zato primerno tako za moderne interjerje kot tudi za tiste, ki imajo radi toplino lesa.
 • Dvojno leseno stojalo za posode za pse odlikuje slovenski dizajn – izdelano v Sloveniji (Made in Slovenia), družinsko podjetje Pevc, linija izdelkov FormaWood Pets.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih stojal za pasje posode in pasjih posod najdete jih v kategoriji Oprema za pse ali v iskalniku kot ‘stojalo za posode’. Vse izdelke za male živali, ne samo za pse, pač pa tudi za mačke, glodavce in ptice ter za akvaristiko in teraristiko, si lahko ogledate v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega hišnega ljubljenčka. Vabljeni!

Vabimo vas tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah. Podajamo nasvete za oskrbo malih živali – psov in mačk, objavljamo nasvete lastnikov in skrbnikov malih živali ter njihove zanimive zgodbe in fotografije ljubljenčkov. Obveščamo pa tudi o novostih v naši spletni trgovini za male živali. Vabljeni k prebiranju zanimivih vsebin!

Dodatne informacije

Velikost

Malo stojalo 2v1 (900 ml), Veliko stojalo 2v1 (1800 ml)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseno stojalo za pasje posode 2v1”

Morda vam bo prav tako všeč…