Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Leseno stojalo za psa iz masivnega hrasta

Na zalogi

Dvojno stojalo iz lesa za pasje posode je elegantno stojalo za 2 pasji posodi modernih linij. Stojalo za pasjo hrano in vodo je preprosto za vzdrževanje in čiščenje, primerno za srednje in velike pse. Izdelano v Sloveniji!

Za doplačilo je mogoče naročiti leseno pasje stojalo z imenom vašega ljubljenčka – napis po predlogi ali unikatno po vaših željah.

Z nakupom tega izdelka podprete slovensko podjetje!

5,5059,00

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Leseno stojalo za psa iz masivnega hrasta FormaWood Pets je dvojno stojalo za pasje posode iz masivnega lesa, ki se lepo poda v vsak prostor.

 • Dvojno stojalo za pasje posode je izdelano iz masivnega lesa – hrasta in zaščiteno z naravnim oljem.
 • Inox pasja posoda, ki je v dvojnem lesenem stojalu, je primerna za uporabo v pomivalnem stroju.
 • Leseno stojalo za posode za psa je preprosto za vzdrževanje in čiščenje. Leseni del enostavno obrišemo z vlažno krpo. Operemo ga ročno z nežnim detergentom in spremo pod tekočo vodo. Po potrebi premažemo z oljem (uporabimo lahko laneno olje, olivno olje, tikovo olje).
 • Leseno stojalo za pse je primerno za srednje velike pse in velike pse.
 • Elegantno leseno stojalo s posodama ne zavzame veliko prostora.
 • Dvojno leseno stojalo z dvema inox pasjima posodama ima naslednje dimenzije:
  • širina 46 cm, globina 25 cm, višina 20 cm
  • kovinski pasji posodi sta premera približno 20 cm (prostornina 1800 ml)
 • Materiali, ki so uporabljeni pri izdelavi: les (hrast – masiva), olje, kovina (inox)
 • Za vsak izdelek za male živali je značilen unikatni vzorec lesa, kot ga nariše narava! Zato je vsak izdelek ponovljiv le v obliki in dimenzijah, ne pa tudi glede vzorca lesa. Izdelano v družinskem podjetju Pevc pod priznano blagovno znamko FormaWood, linija Pets.

Personalizirana pasja posoda

Za doplačilo je mogoče naročiti leseno pasje stojalo z imenom vašega ljubljenčka – napis po predlogi ali unikatno po vaših željah.

 • PO PREDLOGI: Laserski vžig v les za doplačilo 5,5 € – napis sporočite v opombo naročila (več informacij na info@zazivali.si).
 • UNIKATNO (skica, risba, ročna ali otroška pisava ipd.): Personaliziran vžig v les za doplačilo 10,5 € – unikaten napis po vaših željah pošljete v PDF/JPG/PSD obliki na info@zazivali.si.

Naročilo personaliziranih izdelkov je možno samo ob predhodnem plačilu, šele po plačilu naročila naročimo izdelavo in personalizacijo pri dobavitelju!

Leseno stojalo za psa FormaWood Pets – linija lesenih stojal z inox pasjimi posodami – prednosti:

 • Stojalo za pasje posode se postavi v prostor in deluje kot okras.
 • Leseno dvojno stojalo s posodama za pse se odlično poda v prostore, ki so opremljeni z leseno notranjo opremo.
 • Pasje stojalo je čistih linij in zato primerno tako za moderne interjerje kot tudi za tiste, ki imajo radi toplino lesa.
 • Dvojno leseno stojalo za posode za pse odlikuje slovenski dizajn – izdelano v Sloveniji (Made in Slovenia), družinsko podjetje Pevc, linija izdelkov FormaWood Pets.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih stojal za pasje posode in pasjih posod najdete jih v kategoriji Oprema za pse ali v iskalniku kot ‘stojalo za posode’. Vse izdelke za male živali, ne samo za pse, pač pa tudi za mačke, glodavce in ptice ter za akvaristiko in teraristiko, si lahko ogledate v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega hišnega ljubljenčka. Vabljeni!

Vabimo vas tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah. Podajamo nasvete za oskrbo malih živali – psov in mačk, objavljamo nasvete lastnikov in skrbnikov malih živali ter njihove zanimive zgodbe in fotografije ljubljenčkov. Obveščamo pa tudi o novostih v naši spletni trgovini za male živali. Vabljeni k prebiranju zanimivih vsebin!

Dodatne informacije

Izdelek

Dvojno leseno stojalo, Laserski vžig v les, Personaliziran laserski vžig v les

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseno stojalo za psa iz masivnega hrasta”

Morda vam bo prav tako všeč…