Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasje igrače s tenis žogicami

Pasje igrače s tenis žogicami

Pasje igrače s tenis žogicami so priljubljene igračke za pse. 

Pasje igrače s tenis žogicami – tenis palica

Tenis palica je pasja igrača iz gume prevlečena s filcem tenis žogic. To gumijasto palico dolžine 20 cm in premera 5 cm ponudimo razigranemu psu. Zamotila bo vašega kužka in mu krajšala prosti čas tudi brez vas. Pasja palica je napolnjeno z gumo, zato je igrača trdna, ko jo pes prime v gobec. In ni bojazni, da bi poškodovala pasje zobe, saj je nežna do pasjih zob. Ta pasja igračka plava na vodi, zato je primerna za igro ob morju ali jezeru. Bo pa pes užival ob njej, saj oddaja piskajoč zvok.

Pasja igrača s tenis žogico – tenis prinosilo

Pasje igrače s tenis žogicami so sicer priljubljene, a psi imajo tudi radi tenis prinosilo. To je pasja igrača napolnjena z gumo in prevlečena s filcem tenis žogic – v obliki gumijastega prinosila, dolžine 15 cm in premera 6,5 cm.

Igrača za psa s tenis žogo – metalec žoge

Za vas bo sproščujoče, za psa pa zabavno in utrudljiva igra z metalcem žoge Maxi Speed. To je palica za metanje teniških žogic za pse oziroma katapult za pasje žogice. Skrbniki psov pravijo, da je idealna pasja igrača za aktivne pse. Psi hočejo hitreje, višje in še dlje! In Maxi Speed pasja igrača katapult to zmore. Nastavek je iz PVC plastike in zelo priročen, saj z njim enostavno poberemo teniško žogico s tal in jo vržemo psu. Vsakič znova, dokler mu jezik ne visi do tal. S to igračo za pse lahko popestrimo sprehode in to je idealna igrača za priklic.

Igrača s tenis žogico in vrvjo – Stick Figure Ball

V naši ponudbi imamo še eno zanimivo igračo. Možiček, kot mu pravijo mnogi, je vleka za psa iz bombaža s tenis žogico. Uradno je poimenovana Stick Figure Ball in je zelo zabavna pasja igrača. Nekateri psi se težko ločijo od nje, saj je odlična pasja igrača za prinašanje ali vleka za psa. Je vpadljive oranžne barve in ko jo psi grizejo, med igro očistijo zobe in medzobne prostore.

Še več pasjih igrač na enem mestu

To je le nekaj zanimivih pasjih igrač. Vse pasje igrače v naši spletni trgovini za male živali so zbrane v kategoriji izdelkov Psi in objavljene na enem mestu pod posebnim zavihkom Igrače za pse. Tako boste lažje pregledali celotno ponudbo pasjih igračk. Za posebno iskanje pa lahko uporabite tudi naš spletni iskalnik po trgovini.

Še veliko drugih izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši psi.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse

Pusti komentar

Nazaj
Pasja hrana Canibis – ni več v ponudbi
Naprej
Zdravi pasji zobje: Dentalni priboljški za pse