Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasji priboljški naj bodo čim bolj trdi

Pasji priboljšek

Pasji priboljški trdi: Ker imate radi svojega psa in mu radi ponudite tudi kakšen priboljšek, je prav, da izberete takšnega, ki ne bo škodoval njegovim zobem. Ko se odpravite v trgovino za male živali in se ustavite na oddelku priboljškov za pse, si vzemite čas in poleg kakovostne sestave pozornost namenite tudi trdoti prigrizka.

Zakaj mora biti prigrizek trd?

Ko izbirate posladek za žvečenje, ki je namenjen čiščenju zob, bodite še posebej pozorni na trdoto izdelka. Premehki priboljški namreč ne bodo pomagali preprečiti kopičenja oblog na pasjih zobeh.

Ne samo pasji priboljški, tudi vrsta prehrane je pomembna
Da bo imel vaš pes zdrave zobe, mu vsakodnevno ponudite briketirano hrano, ki je nikar ne mehčajte z juhami ali vodo, pes naj brikete dobro zgrize. Nekajkrat na teden mu lahko brez slabe vesti ponudite tudi trši prigrizek – trde palčke ali kosti za žvečenje.

Psa lahko vsakodnevno razvajate tudi s kvalitetnimi pasjimi piškoti, zaradi katerih bo pes postal še bolj poslušen.

Preventiva tudi šteje

Preventivno lahko psu čistite zobe z zobno ščetko in zobno pasto, ki je namenjena izključno ščetkanju pasjega gobčka. Predvsem pa opazujte stanje v pasji ustni votlini, saj tako lahko odkrijete začetne znake zobnih obolenj.

Spletna trgovina s hrano za pse, hrano za mačke in opremo za vse male živali www.zazivali.si vas vabi k ugodnim nakupom – preverite naše aktualne kode s popusti. Lahko pa nas obiščete v poslovalnicah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni v našo družbo skupaj z vašimi kužki.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Pes človeku povrne veselje do življenja
Naprej
Zelenjava v pasji hrani