Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Podarite darilne bone brez stresa in zadrege

Podarite darilne bone

Podarite darilne bone! Prihaja najlepši čas v letu, čas okraševanja, druženja in obdarovanja naših najbližjih. A ker smo ljudje marsikdaj v zadregi, kaj bi kupili vsem, ki jih imamo radi. Med drugim tudi našim kosmatim prijateljem, smo v ekipi ZaZivali.si pomislili tudi na to.

Podarite darilne bone in bodite brez zadrege

Ker bi vam radi prihranili predpraznično zadrego, smo za vas pripravili darilne bone. Vi boste prihranili svoj čas, ki ga namesto za iskanje daril namenite druženju s svojimi najdražjimi. Vaši obdarovanci pa bodo glede na lastne potrebe kar iz udobnega domačega naslonjača izbrali pravo darilo zase v spletni trgovini za male živali www.zazivali.si.

DARILNI BONI ZA ŽIVALI – različne vrednosti

Na voljo so darilni boni v različnih vrednostih – za 10, 20, 30, 40 in 50 evrov, ki jih lahko izberete glede na vaše finančne zmožnosti. Vaši obdarovanci pa jih bodo lahko izkoristili v spletni trgovini za male živali.

Ker so prazniki pred vrati, je prav, da vas obdarimo tudi mi: Ob nakupu darilnih bonov vam nudimo 5 % popust (popust velja do 31.12.2011).

Po prejetju plačila boste prejeli darilni bon z enkratno kodo po elektronski pošti.

Darilni bon lahko unovčite

  • v spletni trgovini za male živali www.zazivali.si: kodo na darilnem bonu vnesete v za to označeno mesto (veljavnost kode bo preveril računalniški sistem);
  • v vseh poslovalnicah ZOO trgovine SLONČEK (Medvode, Brežice, Krško): z natisnjenim darilnim bonom (veljavnost kode bo prodajalec pred nakupom preveril v centralnem seznamu).

Vesel predpraznični čas in veliko praktičnih daril vam želi ekipa ZaZivali.si.

Brez stresa po nakupih tudi v fizične trgovine ZOO Slonček! Se vidimo!

Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Analni mešički pri psih – težave in rešitve
Naprej
Papiga Mali aleksander – spoznavamo živali