Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Farmina Vet Life za mačke – veterinarska dietna hrana

Farmina Vet Life za mačke

Farmina Vet Life za mačke je veterinarska dietna hrana za mačke – suha in mokra formula Feline za vse tegobe mačk!

Vet Life iz Farmine je naravna prehranska rešitev za dobro počutje mačk, ki se srečujejo z najrazličnejšimi zdravstvenimi težavami.

Veterinarska dieta za mačke

Vet Life Natural dietna hrana za mačke velja za revolucionarno veterinarsko linijo hran za mačke z zdravstvenimi težavami in tegobami. Farmina Pet Foods na tržišču ponuja naravne diete. Formule so sestavljene na podlagi dolgoletnih znanstvenih raziskav v sodelovanju z Oddelkom za prehrano živali Univerze Federico II v Napoliju. Pridobljene izkušnje so podjetju omogočile razvoj in formuliranje prve naravne veterinarske diete. Te dietne hrane so na voljo tudi na slovenskem tržišču dietnih hran za mačke.

DIETA – suha hrana za mačke za reševanje različnih zdravstvenih težav

Težave s prebavili ter intolerance in alergije na različne sestavine v hranah za mačk

Med zelo iskanimi hranami je Vet Life cat ultrahypo dietna hrana za mačke, saj pomaga preprečevati alergijske reakcije, atopije (preobčutljivost). Dieta s hrano Vet Life ultrahypo za mačke pa zmanjšuje intolerance na sestavine v mačjih hranah in hranila v hrani za mačke.

Pojav sladkorne bolezni pri mački, težave s težo in težave s kepicami dlak

Ko ima mačka težave z ledvicami, jetri ali srcem

Farmina za mačke – mokra hrana za mačke kot rešitev različnih zdravstvenih težav mačk

Prednosti dietetične hrane za mačke

Veterinarska dieta iz Farmine je naravna in ima veliko prednosti:

  1. Dietni hrani so dodani naravni antioksidanti, s tokoferoli bogati izvlečki.
  2. Hrana je brez GSO (Genetsko Spremenjenih Organizmov). Evropska unija dovoljuje uporabo GSO – jo strogo omejuje z načelom previdnosti. A pri podjetju Farmina so iz prehranskih formul za mačke kljub dovoljenju za uporabo raje izključili vse sestavine, ki bi lahko vsebovale GSO! V prehrani za mačke so namesto ‘kritičnih’ sestavin uporabili sestavine brez GSO. To so prastare žitarice – oves in pira.
  3. Prastare žitarice imajo nizek glikemični indeks, za uspešno uravnavanje postprandialnega glikemičnega odgovora.
  4. Prednost diet je, da je hrana pakirana v zaščitni atmosferi. Tako se prepreči oksidacija maščob in ohrani svežina vsakega izdelka.

To je dietna hrana za mačke, ki jo priporočajo veterinarji

Farmina je zaupanja vredna blagovna znamka na slovenskem tržišču in v tujini, ki je vzpostavila sodelovanje s številnimi neodvisnimi veterinarji (predvsem na področju Italije). Veterinarji so že obolelim mačkam priporočili prehranske rešitve iz nabora dietnih Vet Life hran za mačke. Kot najboljšo možno podporo za dobro počutje mačk, ki so jih doletele kakršne koli zdravstvene težave, ki jih je mogoče ublažiti.

Dietetična hrana za mačke in hrana za pse Vet Life je na prodaj tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. V kolikor v naših fizičnih trgovinah trenutno ni na zalogi, se dobavni rok za spletna naročila lahko podaljša na 7-10 dni.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Mačke Hrana za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Pasja oblačila: Kako izbrati pravo velikost?
Naprej
Pasje zobovje – nega in zdravje pasjih zob