Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalnik za zaščito kotov / vogalov Corny – 58 cm

Na zalogi

Praskalnik za zaščito kotov Corny je mačji praskalnik s stranicami za brušenje mačjih krempljev, oblika pa je prilagojena postavitvi ob kot stene / vogale.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

39,99

Kerbl

Opis

Praskalnik za zaščito kotov Corny je mačji praskalnik s stranicami za brušenje mačjih krempljev, oblika pa je prilagojena postavitvi ob kot stene.

  • Mačji praskalnik ima polkrožno navpično ploskev za praskanje.
  • Praskalnik za kremplje je narejen iz sisala.
  • Mačkam je zanimiva igračka – čebelica na vrvici, s katero se mačke igrajo.
  • Mačji praskalnik ima zadaj pravokotno obliko, ki se prilega kotom – idealen za zaščito vogalov.
  • Vsestranski vogalni praskalnik je primeren za brušenje mačjih krempljev in zaščito kotov.
  • Stenski praskalnik za mačke, ki ga položimo na tla ob pravokotno steno, ima višino 58 cm.
  • Praskalna plošča iz sisala je v kombinaciji rjavega pliša.

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Zakaj mačke potrebujejo mačji praskalnik?

Mačke imajo naravno potrebo po brušenju krempljev, zato jim priskrbite praskalnik. Mačja potreba po praskanju je posvem naravna, saj s pomočjo praskanja odluščijo zgornjo roževinasto plast mačjih krempljev. Če doma nimajo mačjega praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo. Torej praskajo kavče, umetelno leseno pohištvo, talne preproge, tudi podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, ob sprejemu mačke v vaš dom priskrbite mačje drevo. Da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno.

Praskalnik za mačko

Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

82526 Corner

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik za zaščito kotov / vogalov Corny – 58 cm”

Morda vam bo prav tako všeč…