Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Plezalna stena Matt

Na zalogi

Plezalna stena Matt je mačji praskalnik za stensko montažo iz 6 delov – vsebuje stebre iz sisala, tekalne stopnice, viseči most in plišasto žogico na vrvi, ki visi iz pokončnega stebra.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

49,99

Kerbl

Opis

Plezalna stena Matt je mačji stenski praskalnik za stensko montažo, ki je sestavljen iz 6 delov.

 • Komplet plezalne stene vsebuje:
  • 2 stebra iz sisala dolžine 15 cm in premera 9,5 cm
  • tekalna plošča je dimenzij 29,5 x 22,5 cm
  • mačji viseči most ima mere 85 x 20 cm
  • podložena krovna polica za počitek je velikosti 40,5 x 31 cm
  • steber iz sisala višine 29 cm in premera 8 cm s plišasto žogico na vrvi
 • Maksimalna nosilnost mačje plezalne stene oziroma njenih delov je 10 kg.
 • Plezalna stena za mačke je na voljo v bež barvi.

Priložena slikovna navodila za montažo (primeren razmak med elementi) z opisi v angleškem / nemškem / italijanskem / francoskem jeziku!

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Vse mačje praskalnike, mačja drevesa in mačje stene za plezanje so na ogled v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

81633 Matterhorn

Dodatne informacije

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plezalna stena Matt”

Morda vam bo prav tako všeč…