Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Mačji steber za plezanje Opal Juta – 119 cm

Na zalogi

Mačji steber za plezanje je samostoječe mačje drevo, ki je primerno za brušenje mačjih krempljev in plezanje, njegova višina je 119 cm in steber je širok – premera 15 cm.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

62,99

Kerbl

Opis

Mačji steber za plezanje Opal Juta je samostoječe mačje drevo, ki je primerno za brušenje mačjih krempljev, saj je stolp širok. Brezčasen klasičen dizajn praskalnika, lepo oblikovan praskalnik ponuja mačkam veliko zabave ob plezanju.

  • Visok mačji praskalnik je samostoječ.
  • Višina stebrnega praskalnika je 119 cm.
  • Obseg praskalnega stebra za mačke je premera 15 cm.
  • Ploskev, na kateri steber stoji, je dimenzij 56 x 56 x 3,5 cm.
  • Navpični steber praskalnika je ovit v juto, ki je prilepljena na steber.
  • Praskalnik za mačke za na steno je na voljo v sivi barvi.

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Praskalniki za mačke

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Mačji praskalniki, mačja drevesa in mačje stene za plezanje so na ogled v kategoriji Praskalniki za mačke.

81556 Opal Jute

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačji steber za plezanje Opal Juta – 119 cm”

Morda vam bo prav tako všeč…