Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalnik za vse mačke Lounge Deluxe – 70 cm

Na zalogi

Praskalnik za muce Lounge Deluxe je 70 cm visok razkošen mačji praskalnik za vaše mačje ljubljenke.

71,99

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Praskalnik za vse mačke Lounge Deluxe v sivo-rdeči je lepo mačje drevo za vaše mačje lepotice.

  • Velikost osnovne plošče mačjega praskalnika je 42 x 37 cm.
  • Praskalnik za mačke je visok 70 cm.
  • Mačji praskalnik ima premer stebrov: 9 cm.
  • Oblazinjeno ležišče modela Lounge Deluxe je dimenzij 35 x 25 cm.
  • Model Lounge Deluxe ima krono z okrasnimi kamni.
  • Stebri mačjega drevesa so oblečeni v vrv iz sisala.

Mačji praskalniki

Praskalnik za vse mačke Lounge Deluxe je le eden od številnih modelov praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Zakaj mačka potrebuje praskalnik?

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom. Mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

81548

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik za vse mačke Lounge Deluxe – 70 cm”

Morda vam bo prav tako všeč…