Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Stenska viseča mreža za mačke

Na zalogi

Stenska viseča mreža za mačke ima mehko blazino iz tkanine v sivi barvi ali v beli barvi iz pliša. Montaža je hitra in enostavna.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

21,9924,99

Kerbl

Opis

Stenska viseča mreža za mačke je ležišče za mačke, ki ga lahko poljubno montiramo na steno in prihranimo prostor.

  • Stenska mačja postelja ima enotne mere: dolžina 45 cm in širina 40 cm.
  • Viseča postelja za mačke je primerna za montažo na steno z vijaki.
  • Stenska počivalna površina je lahko podaljšek za stenske praskalnike.
  • Konstrukcija za visečo mrežo je iz lesa in jo pritrdimo na steno.

Stenska viseča postelja za muce je na voljo:

  • v sivi barvi – blazina iz tkanine
  • v beli barvi – blazina iz pliša

Priložena slikovna navodila za montažo (primeren razmak med elementi) z opisi v angleškem / nemškem / francoskem jeziku!

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Praskalniki za mačke

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Stenska viseča mreža, mačji praskalniki, mačja drevesa in mačje stene za plezanje so na ogled v kategoriji Praskalniki za mačke.

81544 Tofana (siva)
81504 Dolomit (bela)

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Viseča mreža

Siva iz tkanine, Bela iz pliša

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stenska viseča mreža za mačke”

Morda vam bo prav tako všeč…