Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Stenski praskalnik Dolomiti – 168 cm

Na zalogi

Stenski praskalnik za mačke Dolomit je mačje drevo na stebru višine 168 cm, ki se ga montira na steno. Ima različna ležišča – mačji ležalnik in votlino za mačke ter mehke plišaste blazine, ki se odstranijo.

144,00

1 na zalogi

Kerbl

Opis

Stenski praskalnik Dolomiti je stensko mačje drevo za brušenje mačjih krempljev.

  • Mačji stenski praskalnik se montira na steno z vijaki na dveh mestih – zgoraj in spodaj.
  • Višina stenskega praskalnika je 168 cm – montira se ga na poljubno višino.
  • Plišaste blazine za mucke (na trak ali na ježka) so odstranljive.
  • Votlina za mačke je premera 40 cm in višine 30 cm.
  • Viseča mreža za mačke na praskalniku je dimenzij 40 x 30 cm.
  • Mehka ležalna površina na stebru za mačke je premera 45 cm.
  • Steber praskalnika je premera 10 cm in je ovit s sisalom – prilepljen na steber.
  • Praskalnik za mačke za na steno je na voljo v belo-bež barvni kombinaciji.

Stenski praskalnik za mačke Dolomit je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

81500 Dolomit

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stenski praskalnik Dolomiti – 168 cm”

Morda vam bo prav tako všeč…