Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Plezalna stena Rok

Na zalogi

Plezalna stena Rok je mačji stenski praskalnik iz 6 delov: 3 stopnice, ležišče z blazino, steber iz sisala in ležalnik z mrežo za počitek.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

84,99

Kerbl

Opis

Plezalna stena Rok je mačji stenski praskalnik za stensko montažo, ki je sestavljen iz 6 delov.

 • Komplet plezalne stene, ki je izdelana iz masivnega lesa, vsebuje:
  • 3 police za mačke dimenzij 15 x 22 cm
  • mačje ležišče z odstranljivo blazino ima mere 40 x 31 cm
  • steber iz sisala, ki služi za vzpenjanje in praskanje, je dolžine 50 cm in premera 9 cm (sisal je prilepljen na steber)
  • ležalnik za mačke je dimenzij 50 x 35 cm
 • Maksimalna nosilnost mačje plezalne stene oziroma njenih delov je 6 kg.
 • Plezalna stena za mačke je na voljo v naravni barvi lesa in v kombinaciji z belo barvo ležišč.

Priložena slikovna navodila za montažo (primeren razmak med elementi) z opisi v angleškem / nemškem / italijanskem / francoskem jeziku!

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Vse mačje praskalnike, mačja drevesa in mačje stene za plezanje so na ogled v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

81610 Rocky

Dodatne informacije

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plezalna stena Rok”

Morda vam bo prav tako všeč…