Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Stenski praskalnik Grapa – 158 cm

Na zalogi

Stenski praskalnik Grapa je mačje drevo na stebru višine 158 cm, ima mehko ležišče na vrhu in visečo mrežo ter mehke plišaste blazine, ki se odstranijo.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

109,00

Kerbl

Opis

Stenski praskalnik Grapa je stensko mačje drevo za brušenje mačjih krempljev, ki ima brezčasen dizajn, je izdelan iz naravnega lesa v kombinaciji z udobnimi kotički za počitek mačk.

  • Mačji stenski praskalnik se montira na steno z vijaki na dveh mestih – zgoraj in spodaj.
  • Višina stenskega praskalnika je 158 cm – montira se ga na poljubno višino.
  • Plišaste blazine za mucke (na trak ali na ježka) so odstranljive.
  • Velika okrogla postelja za mačke na vrhu praskalnika je premera 50 cm.
  • Viseča mreža za mačke na praskalniku je dimenzij 40 x 30 cm.
  • Mehke ležalne površine na stebru za mačke so premera 40 cm.
  • Praskalnik za muce ima vrv iz sisala za igro.
  • Steber praskalnika je premera 9 cm in je ovit s sisalom – prilepljen na steber.
  • Praskalnik za mačke za na steno je na voljo v belo-bež rjavi barvni kombinaciji (odtenek taupe).

Priložena slikovna navodila za montažo (primeren razmak med elementi) z opisi v angleškem / nemškem / francoskem jeziku!

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Praskalniki za mačke

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Mačji praskalniki, mačja drevesa in mačje stene za plezanje so na ogled v kategoriji Praskalniki za mačke.

84458 Dolomit Grappa

Dodatne informacije

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stenski praskalnik Grapa – 158 cm”

Morda vam bo prav tako všeč…