Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Stenski praskalnik Tower s širokim stebrom – 187 cm

Na zalogi

Stenski praskalnik Tower je mačje drevo na debelem stebru višine 187 cm, ima mehka ležišča na različnih nivojih, pokončni praskalnik se montira na steno.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

159,00

Kerbl

Opis

Stenski praskalnik Tower je stensko mačje drevo za ob steno, ki je primerno za brušenje mačjih krempljev, saj je stolp zelo širok. Brezčasen dizajn, lepo oblikovan in raznolik praskalnik ponuja mačkam veliko zabave.

  • Popolno pohištvo za ljubitelje mačk z omejenim prostorom – stenska montaža za popolno varnost visokega praskalnika.
  • Visok mačji stenski praskalnik je samostoječ – montira se na steno z vijaki na enem mestu – zgoraj (za varnost).
  • Višina stenskega praskalnika je 187 cm.
  • Obseg praskalnega stebra za mačke je premera 22 cm.
  • Ploskev, na kateri steber stoji, je premera 38 cm.
  • Tri okrogle blazine za mucke (na trak ali na ježka) so odstranljive in pralne pri 30 stopinjah Celzija.
  • Ležalna površina na blazinah za mačke je premera 46 cm.
  • Navpični steber praskalnika je ovit s tkanim blagom iz sisala – prilepljen na steber.
  • Praskalnik za mačke za na steno je na voljo v bež barvi.

Mačje drevo za velike mačke ima priložena slikovna navodila za montažo (primeren razmak med elementi) z opisi v angleškem / nemškem / francoskem jeziku!

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Praskalniki za mačke

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Mačji praskalniki, mačja drevesa in mačje stene za plezanje so na ogled v kategoriji Praskalniki za mačke.

81638 Dolomit Tower

Dodatne informacije

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stenski praskalnik Tower s širokim stebrom – 187 cm”

Morda vam bo prav tako všeč…