Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Stenske police za mačke Tim – 150 cm

Na zalogi

Stenske police za mačke iz masivnega lesa na 150 cm deski imajo odstranljive blazine, praskalna plošča iz sisala je navpično pritrjena na praskalnik.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

79,99

Kerbl

Opis

Stenske police za mačke Tim so izdelane iz masivnega lesa. Mačji praskalnik s policami je primeren za stensko montažo.

  • Stenski mačji praskalnik ima skupaj 5 polic:
    • 3 stenske police za mačke, na katerih so odstranljive blazine, slućijo kot ležišče za mačke in so dimenzij 40 x 25 cm.
    • 2 polici, ki mačkam služita kot stopnici, sta manjši – veliki sta samo 30 x 20 cm.
  • Praskalnik za mačko – praskalna plošča iz sisala velikosti 12,5 x 32 cm je pritrjena na steber, ki povezuje praskalnik s policami.
  • Stenski praskalnik je na voljo v naravni barvi lesa v kombinaciji z blazinami taupe barvnega odtenka.
  • Praskalne police so na deski skupne višine 150 cm.
  • Stensko mačje igralo ima največja nosilnost 4,5 kg.

POMEMBNO OBVESTILO! Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Vse mačje praskalnike, mačja drevesa in mačje stene za plezanje so na ogled v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

81612 Timber

Dodatne informacije

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stenske police za mačke Tim – 150 cm”

Morda vam bo prav tako všeč…