Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Večji praskalnik za mačke Granat – 150 cm

Na zalogi

Praskalnik za muce Granat je večje mačje drevo, visoko 150 cm in primerno za lastnike večjega števila mačk. Na voljo v temno sivi barvi.

169,00

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Večji praskalnik za mačke Granat je veliko mačje drevo. Vaši muci ponuja nešteto možnosti za igro, zabavo in počitek.

  • Mačji praskalnik ima osnovno ploskev velikosti 70 x 50 cm.
  • Višina praskalnika je 150 cm.
  • Praskalnik ima dve mačji votlini.
  • Na praskalniku so dvojne stopnice iz sisala za plezanje.
  • Na dve ploskvi sta pritrjeni vrv in žogica za igro mačk.
  • Mačje drevo ima visečo mrežo za mačke.
  • Vsi stebrički so prevlečeni z vrvjo iz sisala. Služijo za brušenje mačjih krempljev, da bo pohištvo varno pred njimi.
  • Mačje drevo je na voljo v sivi barvi.

Velik praskalnik za mačke

Večji praskalnik za mačke Granat je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

84494

Dodatne informacije

Teža 2,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Večji praskalnik za mačke Granat – 150 cm”