Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Peščena preproga za ptičjo kletko

Peščeni tepih za ptice

Peščena preproga za kletko je enostavna rešitev za vse skrbnike ptic.

Dno kletke lastniki ptic pogosto podlagajo s časopisnim papirjem, kar ni najboljša izbira, saj ptice rade trgajo papir in tako škodljive sestavine tiskarskih barv prehajajo v majhna pernata telesa. Kar pa ni najbolj zdravo!

Kaj lahko položite na dno ptičke kletke?

Izbira, kako urediti ptičjo kletko, je vaša, a naj bo prijazna pticam. Na dno kletke raje nasujte mineralni pesek, lesne brikete ali položite peščeno preprogo, ki omogoča enostavno in higiensko vzdrževanje kletke za ptičke.

Zakaj je peščena preproga dobra izbira za ptice?

Ob peščeno preprogo si ptica med hojo brusi kremplje, med kljuvanjem pa si brusi tudi kljunček. Ker preproga vsebuje minerale in mlete lupine ostrig, jih ptiček s kljuvanjem vnaša v telo in s tem izboljša prebavo.

Pomembno je, da ptici pravilno opremite kletko. Da se bo v njej počutila varno. Prav tako pa poskrbite, da bo v njej poskrbljeno za zdravje domačih ptic. Z opremo iz naše ponudbe lahko varno in kvalitetno opremite kletko za vašo pernato prijateljico.

Oprema za ptice je na voljo v spletni trgovini www.zazivali.si. in v trgovini ZOO Slonček (Medvode, Brežice, Krško) – vabljeni!

Iz naše ponudbe izdelkov za ptice

Male živali splošno

Pusti komentar

Nazaj
Pomeranec – vse informacije iz prve roke
Naprej
Hrana za pse z alergijami